Pepe moet vrezen voor 4 duels schorsing na een tweet over een circustent

1 oktober 2023, 19:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

FC Porto-verdediger Pepe moet vrezen voor een schorsing van de Portugese voetbalbond. De centrumverdediger plaatste een Tweet van een circustent en vijf clown emoticons, waarmee de oud-speler van Real Madrid zou doelen op de scheidsrechter bij het duel tussen Benfica en FC Porto.

Tijdens de topper in de Portugese competitie kwamen de bezoekers uit Porto al razendsnel met tien man te staan.  Centrale verdediger Fabio Cardoso kreeg al na achttien minuten spelen een rode kaart van de leidsman, waardoor FC Porto voor een loodzware opgave kwam te staan.  

Artikel gaat verder onder video

De rode kaart had logischerwijs veel invloed op de wedstrijd, die door Benfica met 1-0 werd gewonnen. Vlak nadat de wedstrijd in het Estádio da Luz was afgelopen slingerde Pepe - zelf niet spelend wegens een blessure - een opmerkelijke tweet de lucht in. Hij zette op het medium X, voorheen Twitter, een foto van een circustent met vijf clown emoticons neer. 

Daarmee lijkt de veertigjarige voetballer te doelen op de arbitrage van de wedstrijd tegen Benfica. Het zou de verdediger een schorsing kunnen opleveren, want de Portugese scheidsrechterscommissie is een onderzoek gestart. Pepe zou voor maximaal vier wedstrijd geschorst kunnen worden, mocht de commissie hem een schorsing opleggen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen