Sven Mislintat neemt telefoon niet op voor journalisten van De Telegraaf

19 oktober 2023, 14:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sven Mislintat wil vooralsnog niet reageren op zijn vertrek bij Ajax. De directeur voetbalzaken kreeg zijn ontslag in de Johan Cruijff Arena na het duel met Feyenoord. Er zou te weinig vertrouwen zijn in de data-Duitser, die zijn verhaal nog nergens heeft gedaan sinds zijn vertrek. Maar vanuit De Telegraaf is dat al wel geprobeerd.

Valentijn Driessen vertelde woensdagavond bij Vandaag Inside dat er vanuit de redactie een aantal pogingen is gewaagd bij Mislintat. “Nee, nee, nee”, reageerde de journalist op het voorzet van Wilfred Genee dat De Telegraaf telkens bot vangt bij Mislintat om zijn kant van het verhaal te vertellen. Mike Verweij zou hem geprobeerd hebben te bellen, maar kreeg nul op rekest.

Artikel gaat verder onder video

“We moeten het zelf maar uitzoeken”, vervolgde Driessen, die weet dat er een regeling is getroffen met de vertrokken technisch directeur. “Ja, natuurlijk. Je kunt nooit zomaar iemand de deur uitzetten. Tenzij hij dadelijk schuldig wordt bevonden aan dat hij zichzelf heeft verreikt bij de transfers.” Naar dat laatste loopt nog altijd een onderzoek: vooral rond de deal met Borna Sosa is nog veel onduidelijkheid. 



Lees ook: Dit drietal werkte technisch directeur Sven Mislintat eruit bij Ajax

Even daarvoor bracht René van der Gijp VfB Stuttgart-spits Sehrou Guirassy ter sprake, in wie Ajax ook belangstelling had onder Mislintat. “Die staat nu boven Kane in Duitsland”, lachte Van der Gijp op geheel eigen wijze in de talkshow. Driessen: “Die had hij beter kunnen nemen. Die kende hij ook. Maar hij heeft telkens de verkeerde spelers gekocht”, zei de journalist.

Sven Mislintat is mislukt bij Ajax.

Laden...
164 stemmen
Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gelijk heeft de heer Mislintat. De Telegraaf is geen landelijk dagblad noch een buurtkrant, mag niet de naam krant dragen.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat dhr. Mislintat de telefoon niet opneemt lijkt er hierdoor op dat er daadwerkelijk iets mis is. Misschien dat hij wat verbergt. Over de Telegraaf (en vooral Driessen) heb ik helemaal geen vertrouwen in ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen