Veronica Offside lacht keihard om doelpuntviering Branco van den Boomen

9 oktober 2023, 21:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Niet alleen op het veld gaat het nodige mis bij Ajax, ook op sociale media merkten oplettende fans zondag een foutje op. Na het doelpunt van Branco van den Boomen tegen AZ plaatste de club op sociale media een zogeheten gifje, een korte animatie van Van den Boomen die een pijl afschiet.

De oplettende kijker ziet echter dat Van den Boomen niet alleen zijn achterste hand, maar ook zijn voorste hand opent. Met de voorste hand zou je normaal de boog vasthouden, terwijl je alleen de pijl dient los te laten.

Artikel gaat verder onder video

De beelden werden maandagavond aan tafel bij Veronica Offside. Met name Andy van der Meijde, Dick Advocaat en de eveneens aanwezige gast Royston Drenthe moesten er hard om lachen. “Zelfs dat gaat verkeerd. Wát?”, zei Van der Meijde.

De opmerkelijke beelden vielen niet alleen de analisten van Veronica op. Ook op X reageerden de nodige fans. “Deze GIF van Van den Boomen is wel tekenend voor dit seizoen. Doet alsof hij met pijl en boog schiet, maar hij laat niet alleen zijn pijl los, maar ook zijn boog... Die zou hij dus retehard op zijn neus krijgen...”, schreef iemand bijvoorbeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is toch wel een triest zooitje ook bij Veronica offside. Om te kotsen gewoon.

Ricoleiden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Slaat toch nergens op. Waarom komt dat überhaupt ter sprake op tv. Misschien meer voorbeeld nemen van de engelse analisten, die doen tenminste wel hun huiswerk en zeggen nog wat nuttigs op tv

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toen het slecht ging bij andere clubs vonden veel ajacieden dit soort dingen wel leuk . En moesten die fans geen calimero's zijn . Lekker laten gaan dit soort dingen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen