'AC Milan hoopt met Feyenoord-verdediger op Reijnders-scenario'

19 november 2023, 12:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

AC Milan houdt de verrichtingen van Quilindschy Hartman (22) nadrukkelijk in de gaten. De Italiaanse topclub houdt op langere termijn rekening met het vertrek van Theo Hernández en heeft de verdediger van Feyenoord in het vizier als mogelijk vervanger.

Dat meldt Tuttosport althans. Hoewel Hernández nog tot 2026 onder contract staat en er concreet momenteel niets rondom hem speelt, kijkt AC Milan na de transfer van Sandro Tonali naar Newcastle United wel alvast om zich heen voor de schaduwlijstjes. Daarop staat de naam van Hartman, die zich bij Feyenoord en Oranje in de kijker heeft gespeeld, hoog.

Artikel gaat verder onder video

Hartman speelde dit seizoen al zeventien duels namens Feyenoord en heeft zich ook in het Nederlands elftal in de basis gespeeld, waardoor zijn naam bij meerdere clubs al is gevallen. Met een in augustus tot 2026 verlengd contract op zak is voor Feyenoord de onderhandelingspositie bij een eventuele transfer ontzettend gunstig.

AC Milan zal na het aantrekken van Tijjani Reijnders van AZ meer vertrouwen hebben gekregen in transfers met Nederlandse clubs. De middenvelder maakte voor twintig miljoen euro de overstap naar de Serie A-club en presteert vooralsnog uitstekend in Milaan.

Hoeveel is Hartman waard?

Laden...
1221 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen