Ajax-fans genieten van wederopstanding pispaaltje: publiekswissel kers op de taart

25 november 2023, 23:09   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Ajax-fans hebben zaterdagavond intens genoten van het optreden van Kenneth Taylor tegen Vitesse (5-0 overwinning). De middenvelder speelde vanaf de nummer tien-positie een uitstekende wedstrijd en kreeg in de 83ste minuut een publiekswissel van trainer John van ’t Schip.

Taylor, eerder dit seizoen nog vaak verguisd door veel Ajax-fans, kreeg het vertrouwen van Van ’t Schip en beschaamde dat niet. Hij gaf de assist bij de 2-0 van Kristian Hlynsson en nam zelf de 5-0 voor zijn rekening. Taylor was veelvuldig dreigend met zijn loopacties in de diepte en werd in de Johan Cruijff ArenA uitgeroepen tot man van de wedstrijd. In de 83ste minuut gunde Van ’t Schip hem een publiekswissel. Online wordt hij massaal bewierookt door veel Ajax-fans en andere voetballiefhebbers. 

Artikel gaat verder onder video

Ook voormalig Ajax-ploeggenoot Jurriën Timber laat van zich horen op social media. De verdediger van Arsenal retweette op X, voorheen Twitter, een tweet die hij twee weken geleden zelf plaatste voorafgaand aan het duel van Ajax met Almere City (2-2). Timber voorspelde toen dat Taylor zou scoren. Dat lukte de middenvelder toen niet, maar vanavond wist hij alsnog zijn doelpuntenaccount dit seizoen in de Eredivisie te openen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik had het niet verwacht Als ajax nu door zet En niet weer in het oude verval valt Zullen we blij zijn Alsjeblieft niet gewoon een opleving alleen

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een kneus deze speler snel opruimen

CG
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Is niet het geval, gelukkig maar !! Nadat (iedere) speler een moeilijke tijd heeft gehad, wordt het daarna alsmaar beter, nu zichtbaar dat hij deze weg heeft ingeslagen.

Tonnie14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat gesnoven vandaag ?

Ron@home
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

An sich heb je natuurlijk gelijk: eindelijk eens een fatsoenlijke wedstrijd van Taylor, na er maanden voor spek en bonen bij te hebben gelopen. Maar de manier waarop je het stelt komt wel heel erg onsympathiek over...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen