Bas Dost verlaat ziekenhuis in Amsterdam en gaat thuis verder met revalidatie

10 november 2023, 17:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Bas Dost gaat vanaf huis verder met zijn revalidatie. NEC maakte vrijdagmiddag op de website bekend dat de spits het ziekenhuis in Amsterdam heeft verlaten. De Nijmeegse club meldt dat de 34-jarige aanvaller afgelopen week heeft gekozen voor een ICD.

Een ICD is een defibrillator die ingrijpt bij hartritmestoornissen. Dost komt zelf ook met een korte reactie op de clubsite van NEC. “Ik ben blij weer thuis te zijn en ga nu in alle rust herstellen. Ik wil graag nog een dankwoord richten aan iedereen die me de afgelopen periode heeft gesteund”, begint de spits. “We waarderen dat ontzettend.”

Artikel gaat verder onder video

Op 2 november kondigde Dost aan dat hij voorlopig een stap terug doet uit de voetballerij. De aanvaller is na het trieste incident onderzocht en kampt(e) met een ontstoken hartspier. Daardoor kan hij voorlopig niet in actie komen en doet daarom een flinke stap terug. Het is de vraag of hij ooit nog als profvoetballer aan de slag zal gaan, zo liet hij weten in een uitgebreide medische update.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het lijkt erop dat Bas Dost nu een echte thuiswedstrijd gaat spelen in zijn revalidatieproces. Hopelijk kan hij snel weer op het veld staan en doelpunten maken!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen