Engelse media laten niets heel van Ten Hag na nieuwe vernedering: 'Kapitein van een zinkend schip'

2 november 2023, 08:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erik ten Hag ligt hevig onder vuur na de nieuwe deceptie van woensdagavond. Manchester United verloor met ontluisterende cijfers (0-3) van Newcastle United en werd daardoor uitgeschakeld in de League Cup. De Engelse media stellen dat de positie van Ten Hag steeds moeilijker te redden valt en spreken van een ‘horrorshow’.

“Ten Hag heeft indrukwekkende dingen gedaan bij United, maar niet in dit seizoen. De Nederlander is kapitein van een zinkend schip”, schrijft Daily Mail. “Er is weer een nieuw hoofdstuk geschreven in het steeds lelijker wordende verhaal van Ten Hag bij United”, vervolgt het Britse dagblad. “Telkens heeft de ploeg van Ten Hag de neiging om alsmaar slechter te worden. United is onder Ten Hag helemaal geen team. Het is moeilijk om te bepalen wat het dieptepunt van deze beschamende avond was”, viel er nog meer te lezen in Daily Mail.

Artikel gaat verder onder video

Ook The Telegraph schrok van The Red Devils. “Manchester United ziet er volledig gebroken uit. Zelfs binnen de vele jaren van mislukking zijn er prestaties die echt schokkend zijn, en dit was er één van. Het was een weerzinwekkende vertoning die serieuze vragen oproept over het blijkbaar onbuigzame vertrouwen in Ten Hag”, schreef het medium, dat de vertoning van Manchester United tegen Newcastle zelfs ‘slap en zielig’ vond.

“Het werd een horrorshow in de eerste helft”, haalt The Express uit. “Het ziet er niet goed uit voor Ten Hag. Hij staat stevig onder druk en de uitfans hielpen hem nog een handje door massaal 'Sacked in the morning' te zingen”, gaat het dagblad verder. “Ten Hag kan zich niet meer van dit soort avonden permitteren, als hij wil voorkomen dat hij de kleedkamer niet meer achter zich heeft staan.”

Krijgt Ten Hag Manchester United nog aan de praat?

Laden...
319 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe is dit mogelijk na wat hij vorig seizoen gepresteerd heeft? Of hebben ze boven niveau gespeeld? Met die club is ook wat mis, dat is zeker.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Geen empathie met Ten Hag. Bij Ajax vond ik hem al eigenzinnig, ook bij ManU tot nu toe. Nederlandse coaches hebben het nog steeds niet door dat buiten Nederland er andere voetbalcultuurwetten gelden. 3 keer achter elkaar verliezen met 2 gelijkspelen er bij betekenen niet door de supporters en de club geaccepteerd worden en vaak congé.

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

vorig seizoen werd ten hag steeds door gered door een speler..die met hangen en wurgen en hakken over de sloot de wedstrijd naar zich toe trokken..snacho heeft ten hag weleens gered..maar dan wil ten hag laten zien dat hij onberispelt wisselt..luke shaw heeft ten hag weleens gered

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vorig seizoen heeft hij het goed gedaan en werd hij gezien als de opvolger van sir Ferguson. Een aantal maanden verder is alles anders en is er op zijn manier van werken veel aan te merken maar dat is bijna altijd zo als de resultaten tegenvallen. Kijk maar naar Leicester City. Toen ze kampioen werden was trainer Raneiri zo'n beetje een halfgod. Tijdens het volgende seizoen werd hij ontslagen vanwege tegenvallende resultaten en zo gaat het bijna altijd.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik had hier op FCUpdate al eerder aangegeven dat Ten Hag de winterstop niet haalt. Hopelijk gebeurt dat ook met Onana, hij is ook debet aan de slechte resultaten van ManU.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen