FC Groningen haalt uit in KKD: krankzinnige misser en feestvierende ballenjongen stelen te show

27 november 2023, 23:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

FC Groningen heeft voor het eerst sinds lange tijd weer eens een overtuigende zege geboekt. De degradant won met 0-5 op bezoek bij Jong AZ en is daardoor alweer vier (competitie)wedstrijden ongeslagen. Een gigantische misser en een Alkmaarse ballenjongen zorgden voor spraakmakende fragmenten uit de wedstrijd die gespeeld werd in Wijdewormer.

De Groningse goals werden gemaakt door Jorg Schreuders, Luciano Valente, Romano Postema, Radino Balker en Thom van Bergen. Valente kreeg in de tweede helft, met een stand van 0-2, dé kans om zijn tweede te maken. De middenvelder kwam oog-in-oog te staan met AZ-goalie Rome-Jayden Owusu-Oduro, maar schoot de bal vanaf ongeveer elf meter huizenhoog over het doel.

Artikel gaat verder onder video

Een ander opvallend moment vond plaats bij de 0-3 van Postema. De aanvaller tekende voor de derde Groningse treffer en wilde dat vieren met de meegereisde supporters. Vlak voor het vak stond een ballenjongen van Jong AZ die mee werd betrokken in de feestvreugde. ESPN-commentator Leo Oldenburger geniet van het moment.

ADO Den Haag haalt uit

ADO Den Haag haalde maandagavond uit tegen Jong FC Utrecht. De ploeg van Darije Kalezic won door drie treffers van Jort van der Sande van de talentvolle Domstedelingen. Joel Ideho, Daryl van Mieghem en Malik Sellouki verschenen ook op het scorebord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen