Feyenoord-selectie richt zich met spandoek in Rome tot afwezige supporters

7 november 2023, 13:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De selectie van Feyenoord heeft dinsdagmiddag in aanloop naar het Champions League-duel tegen Lazio met een spandoek gericht tot de eigen supporters. De fans van de Rotterdamse club mogen niet aanwezig zijn in Rome.

"Feyenoorders. Jullie zijn er helaas niet bij, maar we voelen jullie support. We gaan ervoor vanavond. Leve Feyenoord 1", valt er te lezen op de Instagram-pagina van Feyenoord. Daarbij is een foto geplaatst van de gehele selectie van de Rotterdammers, trainers en spelers, die voor een spandoek staan. Op het spandoek staat: Wish you were here. Duidelijk is dat Feyenoord in Rome ook maar al te graag de steun van de eigen supporters had gevoeld.

Artikel gaat verder onder video

De burgermeester van de stad zit niet te wachten op de supporters van Feyenoord, wat alles te maken heeft met eerdere problemen die zich voordeden in de stad toen supporters van Feyenoord in Rome waren. Vervolgens hebben de Rotterdammers ook de beslissing genomen om geen supporters van Lazio toe te laten in De Kuip.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een mooie actie van Feyenoord! Het is jammer dat de supporters niet aanwezig kunnen zijn in Rome, maar het is goed om te zien dat de spelers en trainers hen toch willen laten weten dat ze aan hen denken. Hopelijk kunnen ze vanavond een mooie wedstrijd neerzetten en de supporters trots maken. Leve Feyenoord!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen