Harde kritiek op Slot bij Feyenoord: 'Kapitale blunder'

28 november 2023, 21:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord kwam dinsdagavond op zeer ongelukkige wijze op achterstand in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. Lutsharel Geertruida werkte de bal in de veertiende minuut in zijn eigen doel. Hoewel de Rotterdammers op dat moment wel al een kans hadden gekregen, hebben de Spanjaarden duidelijk de overhand in het duel.


De keuze om aanvallend voor de dag te komen tegen het elftal van Diego Simeone is volgens veel gebruikers op X een foute inschatting van Arne Slot. Door Yankuba Minteh op de plaats van Ramiz Zerrouki te zetten, waardoor Calvin Stengs op het middenveld staat, heeft Feyenoord minder grip dan in het heenduel. Veel gebruikers op X hopen dat de coach van Feyenoord snel ingrijpt en zijn fout herstelt.

Speelt Feyenoord te aanvallend?

Laden...
1019 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Michiel Tempel
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Waarom Zerouki niet speelde heb ik niet begrepen.. Of weer een trainer die geniaal wil kijken.

Frank16
Link gekopieerd!
  1
  + 1
avatar

Ik vind dit zo makkelijk scoren achteraf. Aanval is de beste verdediging. In Slot I Trust X"ers. Rot op! Opdoeken dit afvoerputje! #Xout! En jullie hebben op die stomme Wilders gestemd die onze democratie de nek omdraait ipv een verstandig bestuurder als Roda JC fan Frans Timmermans. Rot toch op fascisten-X. Zondag tegen de koploper staan ze er weer. 4-0.

Frits Krommenhoek
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Grote fout met minteh,als de poort had open gestaan,rende hij nu nog door R'dam omdat hij alleen met zijn kop naar beneden loopt,ziet geen medespeler.Zerrouki was veel evenwichtiger

Frits Krommenhoek
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Slot gooit nu geertruida en Bijlow onder de bus, shit happens get over it. Kijk naar PSV GISTEREN die vechten zich terug.Zoals wij vorig seizoen.Veel eerder wisselen iedereen kon zien dat ons middenveld werd overlopen.Zondag restaureren!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen