Henk Fraser schrikt van beelden Michiel Kramer: 'Komen goed weg, dit gaan we zeker bespreken'

1 november 2023, 09:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

RKC Waalwijk-trainer Henk Fraser gaat in gesprek met zijn spits Michiel Kramer (34) over diens overtredingen tijdens het verloren bekerduel bij FC Utrecht. Na het terugzien van de beelden kan Fraser niet anders dan concluderen dat de routinier 'goed wegkwam' met slechts een gele kaart, mede doordat er in de eerste ronde van het bekertoernooi geen VAR actief is.

Fraser nam halverwege het duel in Utrecht het zekere voor het onzekere en liet Kramer achter in de kleedkamer; Denilho Cleonise was zijn vervanger. In gesprek met ESPN kondigt de oefenmeester aan dat hij zijn spits gaat aanspreken op zijn acties: "Als ik de beelden terugzie dan was het een juiste beslissing om hem te wisselen. Ik kan niets anders zeggen dan dat we goed zijn weggekomen." Verslaggever Aletha Liedelmeijer vraagt of de trainer 'pissig' is over de acties van Kramer: "We weten allemaal dat dat niet hoort, toch? Dus dat is iets dat we zeker gaan bespreken, dat lijkt me niet meer dan logisch."

Artikel gaat verder onder video

In het bekerduel keek RKC al na een half uur spelen aan tegen een 3-0 achterstand, door treffers van Utrechters Oscar Luigi Fraulo, Mike van der Hoorn en Isac Lidberg, die vanaf de strafschopstip mocht aanleggen. Vlak voor rust deed Chris Lokesa iets terug en kort na het begin van het tweede bedrijf zorgde hij zelfs voor de 3-2, maar dichterbij zouden de Waalwijkers niet meer komen, waardoor het bekertoernooi er al na een speelronde opzit.

Fraser was wel blij met de bijdrage van Lokesa, die zijn eerste twee doelpunten voor RKC maakte in Utrecht. "Hij is een man die altijd energie brengt. Hij moet nog wat rustiger worden, maar dat is inherent aan de leeftijd. Ik ben hartstikke gek op hem omdat hij heel dicht bij je staat qua energie. Het voetbal kan wel beter hoor, en dat gaat hij ook zeker doen, daar ben ik honderd procent van overtuigd", aldus Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kramer is het schoolvoorbeeld van hoe zwak het niveau van de Eredivisie is. Kramer beschadigt zijn voetbalcollega's niet alleen fysiek, maar ook verbaal, onnodig. Mooi en goed dat Kramer bij Feyenoord weg moest destijds. Vlap met een beker pils in de hand werd terug gefloten, maar Kramer met een kroket in de hand tijdens een wedstrijd en die vunzige bewegingen is vele malen erger en hij krijgt nog een podium bij sommige voetbalprogramma's ook nog. Leuke bijkomstigheid, hij is al 34 jaar dus zijn houdbaarheidsdatum is al in zicht.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hele vreemde jongen die Kramer. Doktersbezoekje doen misschien.

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gewoon een vuile gozer altijd maar spelers proberen te blesseren, en zoiets zit bij studio voetbal, kan je nagaan wat een flutprogramma

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach, ik kan, wil en ga me dus ook niet druk maken over hem. Het is toch bekend dat hij een "handicap 54" voetballer is?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen