Ismael Saibari bewijst individuele klasse met prachtige goal voor PSV

29 november 2023, 20:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © RTL 7

PSV leek na de snelle 2-0 van Sevilla in de tweede helft een kansloze wedstrijd te spelen, maar mag in de slotfase toch nog hopen op een goed resultaat. Snel na de rode kaart voor Lucas Ocampos, die met twee keer geel kon gaan douchen, maakte Ismael Saibari op sublieme wijze de aansluitingstreffer.

Voor PSV was de opdracht bij aanvang het duel met Sevilla duidelijk: winnen en dan hopen dat Arsenal dat later op de avond ook doet tegen RC Lens. In dat geval zijn de Eindhovenaren met nog één speelronde te gaan al zeker van overwintering in de Champions League. Maar na de 2-2 in Eindhoven blijkt Sevilla wederom een zeer lastige tegenstander voor de koploper van de Eredivisie. De Eindhovenaren gingen met een 1-0 achterstand rusten en kregen heel snel in de tweede helft al de 2-0 om de oren.

Artikel gaat verder onder video

De formatie van coach Peter Bosz stevende af op een kansloze nederlaag, maar een domme actie van Ocampos heeft de wedstrijd volledig doen kantelen. De oud-Ajacied kreeg na een overtreding op invaller Yorbe Vertessen zijn tweede gele kaart en mocht dus gaan douchen. Voor PSV het signaal om toch nog met z'n allen de aanval op te zoeken. Bosz had op dat moment al Malik Tillman en Saibari binnen de lijnen gebracht en de wissel vooral de Marokkaanse middenvelder wierp z'n vruchten af. Saibari maakte vorige maand nog indruk met zijn invalbeurt tegen Ajax en deed er in Zuid-Spanje nog een schepje bovenop. Met een werkelijk waar schitterende treffer bracht hij PSV terug in de wedstrijd: 2-1.

Volg de spannende slotfase in Andalusië in ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen