Op deze manier kan Feyenoord zich dinsdagavond verzekeren van Europese overwintering

7 november 2023, 11:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord neemt het dinsdagavond in Rome op tegen Lazio. Bij een goed resultaat van de Rotterdamse club én een gunstig resultaat op de andere velden, kan de ploeg van Arne Slot zich dinsdag al verzekeren van Europese overwintering.

De verschillen zijn klein in Groep E van de Champions League. Feyenoord staat op zes punten, Atlético Madrid heeft vijf punten verzameld en Lazio staat op vier punten. Alleen het Schotse Celtic staat met slechts één punt ver achter in deze groep. Bij een slecht resultaat van de Schotten (een nederlaag of een gelijkspel) zou Feyenoord zich dinsdagavond al kunnen verzekeren van Europese overwintering.

Artikel gaat verder onder video

Als Celtic in Madrid bij Atlético Madrid onderuit gaat of gelijkspeelt en Feyenoord zelf weet te winnen van Lazio, komen de Rotterdammers ook na de winter uit op Europees niveau. Nu Feyenoord er goed voor staat zal de club voor overwintering in de Champions League gaan, maar zo vanzelfsprekend is overwintering in een Champions League-poule niet. In het jaar 2017/18, toen Feyenoord voor het laatst in het miljardenbal uitkwam, eindigde het laatste.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gok op gelijk spel en hoop voor de winst

Nietgefactcheckt
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

uhm... Dit klopt niet helemaal. F - 6 A - 5 L - 4 C - 1 Als Feyenoord wint en Atletico wint F - 9 A - 8 L - 4 C - 1 Als Feyenoord dan 2x verliest blijft het op 9 Terwijl Lazio nog van Celtic en Atletico kan winnen. Die komen dan op 10. Bij nader inzien lees ik nu 'Europees' en niet Champions League'

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen