Simon Zijlemans neemt afscheid en zwaait af met twee Engelse woorden

29 november 2023, 00:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © RTL7

Simon Zijlemans is niet meer te zien bij Champions League-wedstrijden op RTL7. De presentator maakte dinsdagavond vanuit De Kuip bekend dat Feyenoord – Atlético Madrid zijn laatste Champions League-wedstrijd was.

Zijlemans analyseerde de wedstrijd samen met Giovanni van Bronckhorst en Theo Janssen. Aan het eind van hun analyse zei Janssen: “Even iets anders: het is je laatste vandaag!” Dat bevestigde Zijlemans: “Het is mijn laatste, tenzij Den Bosch nog een keer Champions League speelt. Anders is het mijn laatste. Het is de laatste keer dat ik jullie bedank!” Zijlemans, geboren in Den Bosch en supporter van FC Den Bosch, werd daarna juist bedankt door Janssen. “Dankjewel man!”, zei hij.

Artikel gaat verder onder video

Zijlemans praatte vervolgens in zijn eentje de samenvattingen aan elkaar van de overige Champions League-wedstrijden. Toen hij klaar was, rond 00.12 uur, weidde hij niet verder uit over zijn vertrek. Wel sloot hij in de regenachtige Kuip af met twee Engelse woorden: “Stay classy.”

Feyenoord kan de knock-outfase van de Champions League niet meer bereiken, PSV nog wel. Maar Zijlemans zal er dus niet meer bij zijn. Vanaf volgend seizoen zijn de rechten voor de Champions League in handen van Ziggo Sport. Zijlemans was sinds vorig seizoen te zien bij Champions League-wedstrijden op RTL7.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen