Sneijder ergert zich: 'Hou er nou eens mee op, die jongen gaat echt niet naar Ajax!'

13 november 2023, 22:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Veronica Offside

Wesley Sneijder vindt het zinloos om te speculeren over een transfer van AZ-aanvoerder Jordy Clasie naar Ajax. In de podcast Kick-Off kreeg Ajax van journalist Valentijn Driessen het advies om werk te maken van zijn komst: volgens Driessen mist Ajax zo’n type op het middenveld.

“Daar gaan we weer...”, verzucht Sneijder maandagavond bij Veronica Offside. “Hou er nou eens mee op. Die jongen gaat echt de overstap naar Ajax niet maken. Hij doet het prima bij AZ, voelt zich thuis daar, heeft net bijgetekend en heeft ook nog een verleden ergens anders”, doelt hij op het Feyenoord-verleden van Clasie.

Artikel gaat verder onder video

Bovendien lost Ajax de crisis niet op met de komst van Clasie, weet Sneijder. “Gaat hij dan in een keer Ajax beter maken? Dan moet er op nog wel acht posities iemand anders komen.” Wel kan Clasie rekenen op complimenten van Andy van der Meijde. “Ik vind hem wel een leider. Hij is zeker belangrijk voor dit elftal.”

Driessen zei dat hij Clasie ‘veel beter’ vindt dan Branco van den Boomen. “Hij is een speler die Ajax bijvoorbeeld mist op het middenveld en die ook wel Nederlands elftal waardig is, vandaar dat Koeman hem natuurlijk ook heeft gebeld”, stelde de journalist. Clasie ziet het echter niet zitten om interlands te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen