Valentijn Driessen haalt genadeloos uit naar Ajacied: ‘Een flapdrol van een prof!’

6 november 2023, 16:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/De Telegraaf

Valentijn Driessen vindt de uitspraken van Chuba Akpom na afloop van de wedstrijd tegen sc Heerenveen tenenkrommend. De Engelse spits gaf bij ESPN aan dat zijn lastige begin in Amsterdam te maken had met de menselijke benadering die hij volgens eigen zeggen niet kreeg. Driessen neemt deze woorden niet serieus.

“Ik heb voor de zekerheid nog even gekeken hoe oud die jongen is. Akpom is 28 jaar en heeft volgens mij vijftien clubs gehad. Als hij begint te zeuren… kom op zeg”, begint de chef voetbal van De Telegraaf bij Kick-off. “Hij zeurt toch ook niet als hij iedere maand gewoon dat geld op zijn rekening krijgt? Hij is een volwassen vent… Met dit gelul moet je niet bij mij aankomen, daar kan ik slecht tegen”, gaat Driessen verder.

Artikel gaat verder onder video

“Je bent 28. Laat gewoon op de training zien dat je in de basis hoort”, vervolgt hij. Mike Verweij, ook aanwezig bij de podcastopnames, is het niet eens met zijn collega. “Natuurlijk speelt het mee hoe spelers worden opgevangen bij hun nieuwe club. Kennelijk is het zo dat spelers daar behoefte aan hebben”, zegt de Ajax-watcher.

Driessen doet niet veel met de mening van Verweij. “Dan ben je toch een flapdrol van een prof? Als dat het punt is waarom iemand wel of niet slaagt bij een club”, zegt de journalist, die Ajax vervolgens een voor de grap een ‘warme club’ noemt en daarmee zijn collega’s aan het lachen brengt. “Als er natuurlijk een club niet warm is, is dat Ajax wel.”

Heeft Valentijn Driessen gelijk?

Laden...
2998 stemmen

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe oud is Valentijn Driessen dan ? Hoe oud ? Oh en dan toch nog steeds zeuren ! Chuba blijf maar lekker zeuren of lullen, in elk geval is mede dankzij jou is Ajax binnen minder dan een week van plaats 18 naar plaats 11 geklommen en hopelijk snel naar het linker rijtje.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Altijd lachen hoe die Ajacieden afgeven op Valentijn. Net alsof de slechte prestaties dit hem komen 😅

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leer eerst eens fatsoenlijk Nederlands schrijven voordat je reageert.

SC Henk nog maar eentje bij
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Soms vergeet je dat Valentijn en zijn Telegraafvriendjes werken volgens het vriendjesprincipe. Steijn is dus een vriendje van Valentijn en Ajax heeft een beetje lelijk gedaan tegen de Telegraaf. Dus moet hij haast wel wat vervelende verhaaltjes bedenken om zijn vriendje te helpen. Dat vinden de lezers van zijn sprookjeskrant dan vaak ook leuk. (reactie in kinderstijl geschreven zodat Valentijn het zelf ook een beetje kan volgen)

LudiekInside
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ben het bijna nooit eens met Driessen maar bij het lezen van wat Akpom zei schoot bij mij dezelfde gedachte door het hoofd. Hij is gewend vaak te verkassen als prof. En haast nooit heeft een club direct een eigen stulp voor de speler en wordt deze in een hotelsuite gestald. Gebeurt met expats ook, wat een speler eigenlijk ook is. Kijk bijvoorbeeld naar Alvarez die lang zonder zijn gezinnetje in Amsterdam zat.

ria vandenhoek
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan driesen niet een.keer zijn kop houden met zijn negativiteit snap niet dat ze met hem nog in zee gaan negatieveling

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

👍🏼

PassievoorAjax
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stel je voor dat het goed gaat met Ajax, dan heeft hij niets meer te zeiken. Er komt alleen maar bagger uit zijn mond. Wat hij ermee bereikt is dat niemand hem meer serieus neemt. En dat is dodelijk voor een (riool)journalist.

FransisYousef02
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn ben je alweer aan het zeiken over Ajax met je kinder gedrag van je 🤬😡 ... ❌❌❌Ajax amsterdam.

TLP.nl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijntje haalt genadeloos uit!!!! Ja ja met Flapdrol laat je de J.C Arena en misschien wel heel Amsterdam beven op haar grondvesten... Er zijn zeker weten minimaal 1500 palen omgezodeflikkert door deze kei-harde afbrander..... Akpom is tenminste een prof, dat kunnen we van jou niet zeggen Driessen. Maar ja als je voor de Prive onder de kranten werkt neem je jezelf ook niet al te serieus. Ga lekker in het bejaardentehuis zitten FLAPDROL. TIP Neem Joepie Scheur lekker mee, kunnen jullie samen op een kamertje met een geruite wolle dekentje over de knietjes gaan zitten azijnzeiken. P.S Ik sponser de geraniums

KlaasJanH
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn heeft waarschijnlijk weer eens ruzie met zijn vriend en moest weer op de bank slapen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen