Van Bronckhorst ziet opmerkelijk moment bij eigen goal Geertruida

28 november 2023, 22:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © RTL

Justin Bijlow werd bij het eigen doelpunt van Lutsharel Geertruida verrast door Axel Witsel. De lange Belgische verdediger van Atlético Madrid verscheen in de Champions League-wedstrijd last minute voor de sluitpost van Feyenoord, waardoor die schrok en de voorzet niet pakte, zo zag Giovanni van Bronckhorst.

In de rustanalyse van Feyenoord tegen Atlético Madrid komt de voormalig trainer van Feyenoord bij RTL tot die conclusie. “Justin twijfelt bij de hoge bal”, verklaarde Van Bronckhorst, die met beelden laat zien dat de keeper een stap naar voren zet. “Of Witsel de bal neemt. De bal komt niet hoog, maar ik denk dat hij Witsel pas op het laatste moment ziet.”

Artikel gaat verder onder video

Van Bronckhorst ondersteunt dat met beelden waarop Bijlow eerst wel duidelijk uitkomt. “En vervolgens twijfelt hij. Hij gaat eruit, maar stopt omdat Witsel inkomt. Geertruida kan vervolgens niets anders doen. Hij probeert nog weg te springen, maar uiteindelijk werkt hij de bal in eigen doel.”

Daardoor staat de Spaanse ploeg halverwege op voorsprong in De Kuip en dat is terecht, aldus Gio. “Ik denk dat Atlético vandaag een stuk beter voor de dag komt dan in het duel in Madrid.” Collega-analist Theo Janssen vindt het eigen doelpunt van Geertruida geen duidelijke fout, maar vooral ongelukkig.

Bekijk hier het eigen doelpunt van Geertruida en hier volg je de wedstrijd LIVE!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Sorry van Bronckhorst, maar moet Krotje steeds meer gelijk geven. Geertruida komt te kort voor het hoge niveau.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen