Vandaag Inside krijgt concurrentie van 'dat vervelende jochie': 'Gaan weinig woke mensen naar ons kijken'

29 november 2023, 10:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Vandaag Inside komt op Oudjaarsavond - net als vorig jaar - met een liveshow die enkele weken eerder wordt opgenomen in de Ziggo Dome. In de strijd om de gunst van de kijker krijgt de SBS-talkshow in 2023 echter een nieuwe concurrent: Tim Hofman. De 35-jarige presentator maakte dinsdag op Instagram bekend dat ook hij een eindejaarsshow gaat opnemen voor zijn online-programma BOOS.

"We krijgen concurrentie op Oudejaarsavond, van Tim Hofman", merkt presentator Wilfred Genee op in de Vandaag Inside-uitzending van dinsdag. "Oh, dat vervelende jochie", merkt Johan Derksen op. "We moeten echt aan de bak hoor", denkt Genee. Derksen denkt dat een deel van de potentiële kijkers bij voorbaat verloren is: "Dan zijn er weinig woke mensen die naar ons gaan kijken."

Artikel gaat verder onder video

Overigens gaan de kaarten voor de opnames op 11 december nog niet bepaald als warme broodjes over de toonbank. De tickets, die voor een bedrag van 75 euro te koop zijn, worden inmiddels ook aangeboden op veilingsite VakantieVeilingen, zo bericht MediaCourant. "Dat is een heel slecht teken. André Hazes deed het ook voor zijn concert in Ahoy. Dat geeft aan dat ze die kaartjes niet zo goed kwijt kunnen en dat ze eigenlijk die kaartjes tegen een heel erg sterk gereduceerd tarief weg doen om wel een enigszins volle zaal te hebben", wordt media-expert Victor Vlam geciteerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen