Vroege tegengoal Feyenoord: twee hoofdschuldigen aangewezen

28 november 2023, 21:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © RTL

Feyenoord is dinsdagavond al vroeg op achterstand gekomen in eigen huis tegen Atlético Madrid in de groepsfase van de Champions League. De formatie van Arne Slot kreeg eerst zelf enkele kansen, maar zag vervolgens de Spaanse opponent het initiatief overnemen. Eerst had Justin Bijlow nog een goede redding in huis, maar in de corner die volgde, had de sluitpost geen antwoord op een bal die via Lutsharel Geertruida richting hem kwam. De gebruikers op X, voorheen Twitter, waren eensgezind: zowel de verdediger als de keeper van de Rotterdammers was deze fout aan te rekenen.

Bekijk hier het eigen doelpunt van Geertruida en hier volg je de wedstrijd LIVE!

Van wie vond jij het een fout?

Laden...
108 stemmen
Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

Scoor maar liefst 50x je inzet als Ajax van FK Vojvodina wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen