Ajax onderzoekt meerdere opties om Julian Rijkhoff terug te halen

13 december 2023, 17:14   Bijgewerkt: 13 december 2023, 17:20
Foto: © Imago

Ajax onderzoekt volgens Voetbal International de mogelijkheden om Julian Rijkhoff terug te halen. De Amsterdammers hopen de achtienjarige aanvaller in januari over te nemen van Borussia Dortmund.

Rijkhoff werd in de zomer van 2021 door Borussia Dortmund weggeplukt bij Ajax. Zijn overstap maakte destijds het nodige los. Ajax wilde niets liever dan het toptalent vastleggen, maar de spits koos anders en verbond zich op zijn zestiende verjaardag aan de Duitse topclub.

Artikel gaat verder onder video

Afgelopen zomer toonde Ajax ook al interesse in Rijkhoff, wiens ontwikkeling bij Borussia Dortmund na een goede start is gestagneerd. Het contract van de spits in Duitsland loopt nog door tot de zomer van 2026, wat betekent dat de Amsterdammers met geld over de brug moeten komen om hem terug te halen. Ajax zou meerdere opties onderzoeken om de terugkeer van Rijkhoff te realiseren.

Ajax haalde in het recente verleden ook al een transfervrij vertrokken spits terug uit de Bundesliga. Dat was Brian Brobbey, die voor ruim zestien miljoen euro werd overgenomen van RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen