Ajax-supporters reageren woedend op arbitrage in Waalwijk: 'Dit is schandalig, achterlijke schop!'

6 december 2023, 20:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 20:32
Foto: © ProShots/ESPN

Supporters van Ajax hebben met verbazing gereageerd op een beslissing van scheidsrechter Pol van Boekel in het resterende deel van de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Ajax. Ajax-middenvelder Kristian Hlynsson werd hard geraakt door Yassin Oukili, die van de Limburgse arbiter 'slechts' een gele kaart kreeg. Supporters van de Amsterdamse club begrijpen niet dat de arbiter van dienst geen rode kaart gaf aan de Marokkaanse middenvelder van RKC.

ESPN-analist Kees Kwakman deelt de mening van veel Ajax-supporters, want de analist van ESPN gaf na afloop van de wedstrijd dat hij vond dat Oukili een rode kaart had mogen krijgen: "Dit is echt een smerige overtreding", zei de Volendammer na afloop van het door Ajax gewonnen duel: 2-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik denk dat de scheids de herhalingen van het voorval met Vaessen vaak door zijn denken heeft laten gaan en tot de conclusie is gekomen dat hij Brobby rood had moeten geven voor zijn actie en hierdoor mild was voor Oukili

Cringe
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Vorige week vonden verschillende het voor Berghuis geen rood en nu dit donkerrood. Dat begrijp ik niet. Maar dit had wel met rood bestraft mogen worden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen