Bart Vriends krijgt kritiek na uitspraak over Ajax-spits Brian Brobbey

10 december 2023, 10:16
Foto: © ESPN

Bart Vriends had na het verloren duel van Sparta tegen Ajax complimenten over aan Ajax-aanvaller Brian Brobbey, die de Amsterdammers op knappe wijze op voorsprong schoot tegen de Spartanen. De centrumverdediger van Sparta krijgt echter ook de nodige kritiek wegens zijn uitspraken: "Bart heeft een beste tik van de molen gehad."

In gesprek met ESPN ging Vriends met verslaggever Hans Kraay junior in gesprek over de eerste treffer van de Amsterdammers. Brobbey schoot raak, nadat hij de aanvoerder van Sparta als draaischijf gebruikte en de bal achter Nick Olij schoot: "Brobbey is daarmee één van de beste spelers in misschien wel Europa, maar dat moeten we beter oplossen", zei Vriends over dat moment.

Artikel gaat verder onder video

Die opmerking van Vriends valt niet bij iedereen goed, zo blijkt uit de nodige reacties op sociale media:  "Dit is wel echt heel erg overdreven", reageert iemand op de uitlatingen van Vriends. Want Brobbey heeft zich Europees al laten gelden?", vraagt iemand anders zich hardop af. Een supporter van Feyenoord reageert als volgt en legt de link naar de samenwerking die Ajax op het gebied van jeugdspelers heeft gehad met Sparta: "Wat een grapjas die Vriends, maar ja. Wat verwacht je van je zusterclub?"

Vond jij de complimenten voor Brobbey terecht?

Laden...
923 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Als er na gisteravond één is die over Brobbey recht van spreken heeft dan is het Bart Vriends.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar hij moet niet overdrijven .

De_bal_is_rond
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hahaha, hij heeft wel humor.....die Bart

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik ben Ajax fan maar dit is zeker overdreven maar dat is Nederland zo ook die Aad de Mos weer met Brobbey is voor 10 jaar de spits van Oranje belachelijk e ook pas weer 1 of andere gek die zei dat Hato 100 miljoen op gaat leveren wees asjeblieft realistisch .

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie is Bart Vriends?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen