Enorme afgang dreigt: Ajax door sensationeel doelpunt op 2-0 achterstand

21 december 2023, 20:15   Bijgewerkt: 21 december 2023, 20:32

Een enorme afgang dreigt voor Ajax in de KNVB Beker. De Amsterdammers zijn halverwege de tweede helft op een 2-0 achterstand gekomen tegen USV Hercules.

Tim Pieters verdubbelde de score namens de amateurclub. Hij sneed van de linkerflank naar binnen, kapte naar zijn rechtervoet en schoot de bal in de verre kruising buiten het bereik van Diant Ramaj.

Het was voor Pieter zijn tweede doelpunt van de wedstrijd. In de zestiende minuut zette hij Hercules met een intikker op een verrassende voorsprong.