Kenneth Perez vindt dat Marouan Azarkan ernstige blessure aan zichzelf te wijten heeft

16 december 2023, 21:22   Bijgewerkt: 16 december 2023, 21:53
Foto: © ESPN/Imago

Marouan Azarkan viel zaterdagavond in de thuiswedstrijd van FC Utrecht tegen RKC Waalwijk (1-1) uit met een ernstige blessure, na een harde botsing met Aaron Meijers. Kenneth Perez is van mening dat de buitenspeler van FC Utrecht ook bij zichzelf te rade moet gaan.

Azarkan kwam in de 75ste minuut hard in botsing met Meijers en werd vervolgens minutenlang medisch behandeld op het veld. Pas na ongeveer zes minuten kon de vleugelaanvaller per brancard van het veld gedragen worden. Azarkan stond pas enkele minuten in het veld toen Meijers hard tegen hem op liep. Hij werd meteen afgevoerd naar het ziekenhuis.

Artikel gaat verder onder video

Perez suggereert na afloop bij ESPN dat Azarkan de botsing met Meijers had kunnen voorkomen als zijn ‘oriëntatieniveau’ beter was geweest. “Ik moet zeggen dat het nu zo vaak gebeurt, dat ik mezelf afvraag: is het alleen maar pech? Of komt het ook omdat de speler zich niet goed oriënteert?”, aldus de Deense analist

“In dit geval voelt of ziet Azarkan helemaal niet dat Meijers daar is. Azarkan draait zich om en loopt zo tegen Meijers aan. Meijers doet in principe niets”, vervolgt Perez. De oud-middenvelder van onder meer PSV en Ajax weigert om de botsing alleen te wijten aan pech. “Azarkan kan natuurlijk aanvoelen dat er iemand aan komt en even wegstappen. Ik weet dus niet of het pure pech is.”

“Normaal gesproken voel je aan dat iemand aangelopen komt”, gaat Perez verder. “Dan doe je even een stap opzij. Dat doet Azarkan hier niet. Het komt heel vaak voor. Is dat dan elke keer pure pech of is oriëntatieniveau van de meeste spelers minder geworden? Ik zou het echt niet weten.”

Kun jij je vinden in de woorden van Kenneth Perez?

Laden...
1359 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Prodeo
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Perez,ik vind je aardig,heb altijd bewondering voor je gehad,toen je voetbalde. Maar dit vind ik een lul opmerking

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Kijk dit is typisch Perez. Toen Hartman zo inkwam bij Theze was dat in zijn ogen geel. Nu kijkt Azarkan niet uit, terwijl Meijers gewoon een blok zet. Volgens zijn theorie hoeven ze ook geen gele en rode kaarten meer uit te delen. De speler die slachtoffer wordt van zo'n aanval kan dan toch ook uitwijken en de aanslag ontwijken??????

KROTJE
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Perez vond ik in het begin grappig vanwege zijn gebroken Nederlands, maar het valt mij op dat hij van dat programma de Kenneth Perezshow maakt. Hij laat anderen niet uitpraten en gaat er dwars doorheen lullen en vindt dat hij bijna altijd gelijk heeft. Perez is de Sven Kockelmann van ESPN, die Kockelman is ook zo'n irritant geluid.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Perez staat graag in de belangstelling. Komt thuis wat tekort.

EXPROF
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Wat een slechte analyse van Perez. Niet van hem gewend. Of met een slecht been het bed uitgestapt of met ruzie thuis weggegaan. Kleinzielig analyse. In ieder geval een dikke omvoldoende

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen