Feyenoord - FC Utrecht op tv: hoe laat en op welke zender?

20 december 2023, 15:12
Foto: © FCUpdate

Feyenoord en FC Utrecht treffen elkaar woensdagavond in de tweede ronde van de KNVB Beker. De winnaar van het duel schaart zich bij de laatste zestien van het bekertoernooi. De wedstrijd is op tv te volgen, maar hoe laat en op welke zender?

Feyenoord - FC Utrecht op tv

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Utrecht begint om 21.00 uur en wordt uitgezonden op ESPN 3. De voorbeschouwing gaat op dezelfde zender rond 20.15 uur van start.

Artikel gaat verder onder video

De bekeravond wordt om 18.45 uur afgetrapt met de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Sparta Rotterdam, die uitgezonden wordt op ESPN 2. HHC Hardenberg - AZ is vanaf 20.00 uur te volgen op ESPN 4. Hoogtepunten van de overige twee duels (GVVV - NEC en RKAV Volendam - AFC) worden getoond bij het schakelprogramma op het hoofdkanaal van ESPN.

Eerder dit seizoen

Feyenoord en FC Utrecht komen elkaar woensdagavond in De Kuip voor de tweede keer dit seizoen tegen. De eerste keer was op zondag 3 september, toen de ploeg van trainer Arne Slot in De Galgenwaard met 1-5 won. Santiago Giménez (twee keer), Calvin Stengs, Ayase Ueda en Yankuba Minteh namen toen de Rotterdamse doelpunten voor hun rekening.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.