Hugo Borst is gedrag Slot beu en komt met duidelijke transfertip voor Feyenoord

18 december 2023, 09:38
Foto: © ProShots/ESPN

Hugo Borst heeft het helemaal gehad met het geklaag van Arne Slot over de arbitrage. De Feyenoord-trainer begon zondagmiddag na afloop van de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo (0-4) wederom over een aantal situaties waarin zijn ploeg zou zijn benadeeld. Borst vindt dat echter niet de reden voor de grote achterstand van Feyenoord op PSV én de uitschakeling in de Champions League.

De Rotterdammers boekten zondagmiddag een overtuigende zege op Heracles Almelo en sloten de eerste seizoenshelft in de Eredivisie daarmee toch nog goed af. Ze zullen desondanks met gemengde gevoelens richting de winterstop gaan. Feyenoord was bij aanvang van dit seizoen misschien wel de gedoodverfde titelkandidaat, maar kreeg in de strijd om de Johan Cruijff Schaal al een serieuze waarschuwing van PSV. De Eindhovenaren pakten in De Kuip de eerste prijs van het seizoen en gaan de winterstop in met een voorsprong van liefst tien punten. Bovendien verzekerden zij zich wél van een langer verblijf in de Champions League.

Artikel gaat verder onder video

Slot richtte zich na afloop van het duel met Heracles Almelo op de reden waarom het verschil tussen PSV en Feyenoord - in ieder geval op de ranglijst - zo groot is. De oefenmeester wees daarbij opnieuw op een aantal arbitrale beslissingen die in het nadeel van zijn ploeg uitvielen. Zo noemde hij de niet gegeven rode kaart aan Rodrigo Guth in de eerste competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0) én de niet gegeven strafschop op bezoek bij FC Twente na een duel tussen Robin Pröpper en Santiago Giménez. De KNVB heeft daarvoor naar verluidt excuses gemaakt, maar Borst is van mening dat Slot zich op andere dingen moet richten.

Kan Slot alsjeblieft stoppen met zeiken over de arbitrage die Feyenoord zo tekort heeft gedaan (‘ahhhhhhhhh’)?, schrijft Borst in zijn column in het Algemeen Dagblad. Gewoon omdat excuses nooit tellen in topsport! Zorg ervoor dat de overdaad aan kansen wordt afgemaakt die Feyenoord creëert! Dat is niet het enige waaraan Borst zich ergert bij Feyenoord. De columnist is tevens van mening dat de regerend landskampioen zich moet versterken de vleugel. Kan Feyenoord trouwens eindelijk eens een fatsoenlijke (dure) vleugelspeler scouten (en kopen)?! Een speler met echt internationale allure, aldus Borst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Marga Evers
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

die Hugo Borst moet niet zeiken Slot is een top trainer

Stefan M
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Zo is het!

avatar

Inderdaad Die Hugo Borst zo'n typisch stuurlui, die aan de wal staat. Volgens mij nooit op niveau gevoetbald of een elftal leider geweest. Laat staan een trainer. En wel een technisch oordeel en kritiek geven op het Feijenoord elftal en zijn trainer. Na de uitschakeling van Feijenoord in de Champions League alleen maar negativiteit en kritiek door vele stuurlui, zoals Kenneth Perez bij ESPN. En hoe bestaat het, dat menig Europese topclub Slot als trainer willen hebben en zeker een voor 5 basis spelers Europese topclubs hun serieuze interesse tonen.in een korte tijd heeft Feyenoord op alle onderdelen, organisatie, beleid en visie een complete facelift ondergaan. En met minder budget dan Ajax en PSV respectievelijk, landskampioen geworden, Champions League gespeeld en wel positieve kritiek en erkenning gekregen van echte voetballiefhebbers en kenners in Europa en te vergeten Zuid Amerika en Japan.

Goudvis13
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Jammer dat er maar 1 gedeelte uit het antwoord van Slot wordt gehaald door Hugo Borst. Slot geeft aan dat Feyenoord de kansen moet benutten zodat zij niet afhankelijk zijn van beslissingen van de scheidsrechter. Een advies van mij aan Slot: beantwoord maar geen vragen meer die over scheidrechters gaan, zijn we over 3 jaar van dit gezeur af.

dilima1966
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Als Hugo borst ook bij zich zelf begint Die kan en wil over alle club zeuren behalve sparta

Voetbalfan
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Wat een azijnz.... is die Hugo Borst. Dat je voor een andere club bent in 010 moet je zelf weten maar eens constructief en eerlijk kijken maar te feiten zou je sieren. Jij bent Slot zat maar veel mensen zijn dat gezeur van jou al jaren zat!!!!!

gtsb
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Hij is slot beu. Nou wij niet. Slot is een geweldige trainer punt

Performance
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

als wij van Borst wat willen horen rammelen wij wel een keer met de Kliko-bak, daar waar het vuilnis zich bevindt van de journalistiek, bak no.2 is het huisadres van Driessen, ook zo"n treurwilg en matennaaier

Maister
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Op deze manier gaat Feyenoord zeker geen kampioen worden, Borst heeft gelijk dat ze moeten stoppen met zeuren over arbitrage en zich moeten richten op het afronden van kansen en het scouten van betere spelers.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Het vervelende is dat er vaak naar gevraagd wordt door de journalisten, maar alleen de antwoorden geplaatst worden. Dat wekt de indruk dat iemand er zelf over begint, terwijl dit niet altijd het geval. Dat is helaas hoe de journalistiek vaak te werk gaat.

gtsb
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Je ziet nu feyenoord niet meer 1estaat dat de media gaat zoeken en onrust wil zaaien . Vorig jaar was alles primabij ons ,nu bij psv . Media zijn gewoon mee lopers

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

😭

jurgen😎
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Hugo Borst Valentijn Driessen mijn eerste vraag als ik deze namen hoor is hoeveel wedstrijden hebben ze gespeeld. Waarom zijn hun meningen zo belangrijk? Wat hebben ze voor het voetbal gedaan????

Gungho
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hugo wie? 🤔

De stoker
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wat een gezeik over dit artikel. Ziet dan niemand dat Alina aandacht wilt

Zwerver
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Borst bemoei je nou niet met voetbal maar ga luiers verschonen in een bejaardentehuis.

Charles Maddoe
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hugo ga jij Sparta maar adviseren. Waarom wordt jij geen voetbal trainer??

Frank16
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Maar dan moet die buitenspeler op zijn goede been spelen. Juist dat doet hij niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen