Opstelling Ajax in KNVB Beker: vier ongebruikelijke namen in de basis

21 december 2023, 17:38   Bijgewerkt: 21 december 2023, 17:48
Foto: © Imago

De opstelling van Ajax voor de bekerwedstrijd tegen USV Hercules is bekend. Onder meer Gastón Ávila, Georges Mikautadze, Amourricho van Axel Dongen, Tristan Gooijer hebben een basisplaats bij de laatste wedstrijd van 2023. De wedstrijd tussen USV Hercules en Ajax wordt in De Galgenwaard gespeeld en gaat om 18.45 uur van start.

Voor Mikautadze, die Ajax afgelopen zomer zestien miljoen euro (exclusief bonussen) kostte, is het pas zijn derde basisplaats. Mogelijk krijgt hij in de tweede ronde van de KNVB Beker een kans op zijn favoriete positie. Het zou ook kunnen dat Michael Valkanis, die de afwezige John van 't Schip vervangt, kiest voor Chuba Akpom in de punt van de aanval. Brian Brobbey begint vanaf de bank.

Artikel gaat verder onder video

Naast Ávila, Mikautadze, Van Axel Dongen en Gooijer hebben ook Diant Ramaj, Jorrel Hato, Carlos Forbs, Josip Sutalo en Krystian Hlynsson een basisplaats bij Ajax. Voor Gooijer is het de eerste keer dat hij aan de aftrap verschijnt. De verdediger maakte kortgeleden in het Europa League-duel met AEK Athene (3-1) als invaller zijn debuut in de hoofdmacht.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen