Opstelling Feyenoord tegen Celtic: Slot kiest voor basisdebutant in verdediging

13 december 2023, 19:58   Bijgewerkt: 13 december 2023, 23:02
Foto: © ProShots

Arne Slot heeft de opstelling van Feyenoord voor de Champions League-wedstrijd tegen Celtic bekendgemaakt. De meest opvallende naam is die van Thomas Beelen, die op Celtic Park zijn basisdebuut voor de Rotterdammers zal maken. De wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic gaat om 21.00 uur van start.

Het Rotterdamse doel wordt in de laatste groepswedstrijd verdedigd door Justin Bijlow. Voor hem staan van rechts naar links Lutsharel Geertruida, Beelen, David Hancko en Quilindschy Hartman. Laatstgenoemde keert na een hoofdblessure terug in de basis. Beelen is de vervanger van Gernot Trauner, die rust krijgt van Slot.

Artikel gaat verder onder video

Quinten Timber en Ramiz Zerrouki zorgen op het middenveld voor de controle, terwijl de aanvallende impulsen moeten komen van Calvin Stengs, Igor Paixao, Santiago Giménez en Luka Ivanusec.

Voor Feyenoord staat er woensdagavond tegen Celtic weinig meer op het spel. De Rotterdammers kunnen zich niet meer plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League en zijn al verzekerd van een plekje in de play-offs van de Europa League. De heenwedstrijd tegen Celtic eindigde in een 2-0 zege voor Feyenoord.

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman, Zerrouki, Timber, Stengs, Ivanusec, Giménez, Paixao

Wat wordt het op Celtic Park?

Laden...
159 stemmen
It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen