Trainer Hercules toonde beelden van vernedering van Ajax op 4 oktober 2022

21 december 2023, 22:38   Bijgewerkt: 21 december 2023, 22:55
Foto: © ESPN

Shanon Carmelia heeft onthuld hoe USV Hercules is klaargestoomd voor de bekerontmoeting met Ajax. Trainer René van der Kooij liet zijn spelersgroep in de voorbereiding beelden zien van een pijnlijke avond van de Amsterdammers.

De 34-jarige Carmelia zorgde donderdagavond met zijn teamgenoten van Hercules voor een gigantische stunt door Ajax uit de KNVB Beker te kegelen. "Niet normaal. Dit is het mooie van bekervoetbal", begint de verdediger voor de camera van ESPN. "De trainer en staf hadden een plan. Sommige jongens deden daar een beetje laks over. René liet beelden zien van de wedstrijd tegen Napoli (de nederlaag van Ajax op 4 november 2022 in de Champions League, red.), hoe ze compact verdedigden. We hadden een plan en dat heeft gewoon gewerkt. Ik ben hartstikke trots op het team."

Artikel gaat verder onder video

Nooit eerder werd Ajax in het bekertoernooi uitgeschakeld door een amateurclub. "Dit is gewoon uniek. Als je Ajax kan pakken, dan is het dit seizoen. Is Hans Kraay nog in de studio?", grapt Carmelia.

Als ervaren speler weet de rechtsback wat er in een grote wedstrijd wordt gevraagd. "Je moet gewoon rustig blijven in je kop. En extra geconcentreerd zijn, want Ajax heeft een naam. Op het veld moet je je echter niet minder voelen dan de jongens van Ajax."

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

deVoorstopper
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit is de perfecte gelegenheid voor Ajax om hun zwakke plekken aan te pakken en versterkingen aan te trekken, want dit is duidelijk niet genoeg om de derde plaats te veroveren.

dilima1966
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik ben ajax fan Maar ik hoop dat ze volgende jaar Geen Europese voetbal spelen Wat een stelletje prutsers lachwekkend Dat ze het kunnen presenteren Om steeds wedstrijd kunnen verklotten

Nicol4s
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Wow, wat een tactisch meesterbrein hebben ze toch bij Ajax. Ze maken zelfs amateurclubs bang met hun inzicht en mentale spelletjes.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen