Ajax ontvangt miljoenen en zwaait miskoop van vijf miljoen per direct uit

29 januari 2024, 17:33
Foto: © Imago

Jorge Sánchez vertrekt per direct bij Ajax, zo melden Fabrizio Romano en Mike Verweij maandagavond. De vleugelverdediger wordt op dit moment verhuurd aan FC Porto, maar die overeenkomst wordt acuut beëindigd. Sánchez tekent spoedig een contract bij Cruz Azul.

De Mexicaanse verdediger kwam vorig seizoen voor een transfersom van vijf miljoen over van Club America naar Ajax, maar wist in de Johan Cruijff ArenA niet te overtuigen. De nieuwe technisch directeur Sven Mislintat ging in de zomer op zoek naar een nieuwe rechtsback - en vond die in Anton Gaaei - waardoor Sanchez Amsterdam al na één seizoen mocht verlaten. Hij vertrok op huurbasis naar FC Porto, maar bij de Portugezen kwam de rechtsachter tot dusver ook maar tot zeven optredens.

Artikel gaat verder onder video

De huurovereenkomst met de nummer drie van Portugal wordt daardoor per direct beëindigd en Sanchez ruilt Ajax in voor het Mexicaanse Cruz Azul. Verweij, die schrijft dat alleen FC Porto nog definitief akkoord moet gaan, meldt dat de Amsterdammers een vergelijkbaar bedrag aan Sánchez zullen overhouden als waar het de Mexicaan voor kocht.

Cruz Azul legt volgens Verweij een vast bedrag van drie miljoen op tafel en Ajax kan in de toekomst een kwart miljoen aan bonussen tegemoet zien. Daarnaast is er een doorverkooppercentage opgenomen in de deal, waardoor de Amsterdammers in de toekomst nog geld kunnen ontvangen bij een eventuele transfer van de 26-jarige Mexicaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

De zoveelste speler al waar ajax op verlies aan inkomsten

dilima1966
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

We weten wel dat ajax bij jou niets foutloos doet Maar werkelijkheid zijn ze nog steeds van pad af fits kom terug halen waar voor de bank rijkhof de opvolger van brobbey echt niet spelers de deur uit Lopen nog even door gaan maar jij ziet dat niet je moet na de opticien

DIESEL72
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Weer een kneus minder

Adder
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Allemaal betweters hier op deze site. Vooral die Verweij en Driessen denken een soort Jezus te zijn en hun negatieve gedachte te kunnen uiten. Kunnen ze zelf wel wat,

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen