Ajax-speler mist Overmars: ‘Onder hem zou ik al lang duidelijkheid hebben gehad over mijn contract’

13 januari 2024, 10:19
Foto: © ProShots

Remko Pasveer beschikt over een aflopend contract bij Ajax, en het is nog maar de vraag of de veertigjarige doelman gaat bijtekenen bij de Amsterdammers. De routinier reageert in een spijkerhard interview tegenover Het Parool geïrriteerd op de houding van de clubleiding van de nummer vijf van de Eredivisie.

“Ik heb nog niets vernomen over mijn sportieve toekomst. Ik weet ook niet wie dat nu bepaalt”, begint Pasveer. “Onder Overmars zou ik al lang duidelijkheid hebben gehad. Maar Ajax heeft heel lang geen technisch directeur gehad”, gaat de doelman, die vervolgens Sven Mislintat naar Amsterdam zag trekken, verder.

Artikel gaat verder onder video

“Er kwam vervolgens iemand binnen die Ajax niet kende en de verkeerde keuzes maakte”, sneert Pasveer. “Veel nieuwelingen hebben niet het Champions League-niveau dat Ajax ambieert. En ze snappen de club niet... Ik ben geen Ajacied, maar ik heb me de waarden van de club proberen eigen te maken”, hekelt de keeper.

Pasveer beschikt over een aflopend contract bij Ajax. Dit seizoen kwam de goalie nog niet in actie wegens een meniscusblessure. De kans op speeltijd in de Johan Cruijff ArenA is in het afgelopen halfjaar alleen maar kleiner geworden. Met Diant Ramaj, Geronimo Rulli en Jay Gorter heeft Ajax drie keepers waarmee Pasveer de concurrentiestrijd moet aangaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Deze mensen die zitten wachten veel te lang met aflopende contracten bespreken tot de spelers een ándere club kiezen is het weer te laat

CG
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

We merken dat het beleid niet goed is. Niemand weet waar ze aan toe zijn ! !

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij kan toch zelf wel uitrekenen dat het over is nu !!!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen