Ajax-supporters slaan massaal spijkerhard terug naar Nathan van Kooperen: 'Zo hypocriet, ongelooflijk!'

19 januari 2024, 11:04
Foto: © Imago

Ajax-supporters hebben donderdag massaal gereageerd op een bericht van Nathan van Kooperen. De zaakwaarnemer van onder meer Silvano Vos en Edson Álvarez was betrokken bij de komst van Jordan Henderson naar Amsterdam, maar liet zich in de zomer nog heel kritisch uit over het aankoopbeleid van Ajax. Dat komt de zaakwaarnemer nu duur te staan.

In de afgelopen zomer besloot technisch directeur Sven Mislintat verschillende middenvelders naar Amsterdam te halen, waaronder Benjamin Tahírovic, Branco van den Boomen en Sivert Mannsverk. Van Kooperen was hier niet over te spreken, aangezien hij Ajax-talent Vos in zijn stal heeft zitten. De belangenbehartiger van de middenvelder was bang dat Vos, maar ook andere jeugdspelers, minder kansen zouden krijgen in Amsterdam: "Ajax opleidingsclub -> koopclub", zette hij op X.

Nu Van Kooperen zelf betrokken is bij de komst van Henderson naar Ajax, een speler die de kansen van Vos in het eerste elftal van de Amsterdammers niet vergroot, plaatsen Ajax-supporters vraagtekens bij zijn eerdere tweet. Op sociale media krijgt Van Kooperen massaal reacties van aanhangers van de nummer vijf van de Eredivisie: "Ongelooflijk hypocriet dit", schrijft een Ajax-supporter op X. "Is Ajax nog steeds een koopclub?", vraagt een ander zich af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Al die supporters een LOLLY geven bek houden aan koop beleid is ook niet goed laat staan aflopend contact onderhandelingen te lang wachten spelers andere club kiezen dan spelers terug halen waar je geen klotten aan heb

KROTJE
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Dilima1966, is je reactie in een telegramstijl of ben je uit woede de weg helemaal kwijt ?

Allback
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Wat verschrikkelijk hypocriet inderdaad. Pijnlijk gewoon deze situatie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen