André Onana staat door opvallend akkoord voor twee wedstrijden in twee dagen

3 januari 2024, 18:23
Foto: © Imago

Een meevaller voor Erik ten Hag. De oefenmeester van Manchester United heeft in de topper, op 14 januari, tegen Tottenham Hotspur tóch de beschikking over André Onana. De doelman mag van Kameroen later aansluiten bij de selectie voor de Afrika Cup. Opvallend is dat De Ontembare Leeuwen op 15 januari hun eerste groepswedstrijd spelen.

Een overleg tussen Manchester United en de voetbalbond van Kameroen bracht goed nieuws voor Ten Hag. De trainer heeft ‘gewoon’ de beschikking over de eerste keeper van The Red Devils. Normaliter zou Onana al aanwezig zijn bij de selectie van Kameroen, aangezien zijn land op 15 januari de eerste groepswedstrijd speelt tegen Guinee.

Artikel gaat verder onder video

Volgens The Athletic mag Onana van Kameroen later aansluiten. Dit heeft te maken met de gedachteverandering van de ex-Ajacied. Vorige jaar besloot Onana om een punt achter zijn interlandloopbaan te zetten, maar daar kwam de doelman op terug. Hij wilde zijn land graag helpen, waardoor hij weer inzetbaar is voor de Afrika Cup.

De kans is aannemelijk dat Onana hierdoor twee wedstrijden in een tijdsbestek van twee dagen gaat keepen. De doelman is bij Kameroen ongetwijfeld de eerste keus onder de lat. De selectie beschikt over Devis Epassy, die al lange tijd geen wedstrijden meer keepte voor zijn club Abha, en de jonge Simon Ngapandouetnbu, die nog nooit een professionele wedstrijd speelde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen