Andries Noppert beleeft opnieuw droevig incident: ‘Hij is de slechtste keeper in de Eredivisie’

19 januari 2024, 21:47   Bijgewerkt: 19 januari 2024, 23:20
Foto: © ESPN

Andries Noppert beleeft vrijdagavond opnieuw een lastige avond met sc Heerenveen. De geplaagde doelman moest binnen 63 minuten voetballen liefst driemaal vissen en zag er behoorlijk slecht uit bij de 3-0 van Lazaros Lamprou. Dat leidt tot hoongelach op social media en kritiek van ESPN-commentator Sjors Blauw.

Excelsior mocht in de 63ste minuut van de wedstrijd aanleggen voor een hoekschop. Noppert besloot om uit te komen bij een indraaiende bal, maar wist de bal niet goed weg te boksen. De bal belandde voor de voeten van Lamprou, die vervolgens kon scoren. “Noppert… ook hier weer niet overtuigend met het wegboksen”, verzucht commentator Blaauw in zijn liveverslag voor ESPN.

Artikel gaat verder onder video

Noppert zag er erg knullig uit bij het doelpunt van Lamprou. Dat was ook het geval bij de openingstreffer van Couhaib Driouech. De keeper van Heerenveen besloot van zijn lijn te komen bij een lage voorzet van Troy Parrott, maar was niet bedacht op de voorkruisende Driouech. Noppert liet daarmee een gapend gat in het doel en daar maakte Driouech dankbaar gebruik van. Aan de 2-0 van Parrott kon Noppert minder doen: de Ierse spits van Excelsior verschalkte de goalie van dichtbij na een te korte terugspeelbal Denzel Hall.  

Vorige week beleefde Noppert in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle (2-2) ook al een vervelend moment. Toen kon Younes Namli scoren namens PEC doordat Noppert de bal door een polletje op het veld niet goed wist weg te werken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Stop met het quoten van Twitter-posts. Nu. De quote in de titel heeft op het moment dat ik dit lees 70 weergaven.. Ja jullie lezen het goed, 70! Is dat een bron? Nee natuurlijk is dat geen bron. Dit is stemmingmakerij met de focus op negatief geneuzel van toetsenbordridders die zomaar iets op Twitter gooien.

FC1993
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Precies! FCUpdate draait alleen nog maar om stemmingmakerij, het is verschrikkelijk. De woordkeuze in die titels ook, misselijkmakend.

FCJel
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Riooljournalistiek inderdaad. Als het goed is word je op de middelbare school al aangeleerd betrouwbare bronnen te identificeren.

Allback
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Noppert is niet se slechtste keeper van de Eredivisie. Hij ia een prima keeper, hij zit alleen in een mindere periode waar de ogen op hem gericht zijn. Dat geeft druk en daarmee onzekerheid.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij heeft een waardeloze verdediging voor hem staan

R MN
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Kom op zeg. Dat het nu even tegen zit zegt niets.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen