Dolf Jansen: 'Moet Johan Derksen van tv... of dood?'

1 januari 2024, 15:49
Foto: © Imago

Dolf Jansen heeft tijdens zijn oudejaarsconference met Hans Sibbel een grap gemaakt over Johan Derksen. Niet iedereen kan de grap van de cabaretier waarderen. Zelf denkt Jansen dat sommigen de context missen.

In de eerste minuten van de anderhalf uur durende voorstelling doen Jansen en Sibbel alsof zij op een bijeenkomst van een imaginaire politieke partij zijn. "Wij gaan het raadgevend referendum invoeren. Moet Johan Derksen van tv... of dood?", grapt Jansen.

Artikel gaat verder onder video

De grap van Jansen is op X gedeeld door een gebruiker die de grap niveauloos vindt. Jansen zelf voelt zich gedwongen te reageren. "Dank voor uw stukje promo. Jammer dat u de gedachte niet begrepen heeft. Wellicht ging 't over de populistische domheid van 'n (raadgevend) referendum over grote ingewikkelde zaken? Gecombineerd met 't feit dat Derksen vindt dat je ALLES MOET KUNNEN ZEGGEN! Zoiets? Sterkte dit jaar!", luidt zijn reactie.

Ook een ander doet zijn beklag over de grap van Jansen Derksen, het boegbeeld van Vandaag Inside. "Ik dacht ook na 17 jaar weer leuk Lebbis & Jansen. Maar dat na enkele minuten Johan Derksen dood moest heb ik hem maar weer afgezet", schrijft hij. Jansen dient ook deze klager van repliek: "U heeft de gedachte niet begrepen. En daardoor veel gemist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.