Driessen opent de aanval op Ajax: 'Dit gaat helemaal nergens over, het lijkt wel alsof de nieuwe koning binnen is!'

29 januari 2024, 16:17   Bijgewerkt: 29 januari 2024, 16:46
Foto: © ProShots/Vandaag Inside

Valentijn Driessen heeft met verbazing gereageerd op het feit dat Jordan Henderson zaterdagavond met vier beveiligers plaatsnam op de tribune van Heracles Almelo. De verslaggever van De Telegraaf vindt het overdreven en snapt niet waarom de Amsterdamse club de Engelse middenvelder niet naast een aantal bestuursleden op de tribune heeft geplaatst.

Ajax-watcher Mike Verweij gaat in de podcast Kick-Off van De Telegraaf in op de aanwezigheid van Henderson bij de uitwedstrijd van Ajax tegen Heracles (2-4): "In het geval van Henderson ging hij met vier Ajax beveiligers naar Almelo toe", onthult Verweij, waarna er aan tafel verbazing ontstaat wegens het feit dat Ajax vier beveiligers meestuurde naar het Erve Asito: "Dat gaat natuurlijk helemaal nergens over", haakt Driessen in. "Als je hem gewoon bij het bestuur van Ajax zet, daar hoeven toch geen vier beveiligers bij?"

Artikel gaat verder onder video

Verweij schetst vervolgens dat dit bij thuiswedstrijden makkelijker kan, maar dat er in de skyboxen bij uitwedstrijden in dit geval ook veel mensen die horen bij Heracles Almelo aanwezig waren: "Wat een onzin, het lijkt wel alsof de nieuwe koning binnen is en ze het heel groot willen maken. Dit gaat toch helemaal nergens over, man", besluit Driessen tot slot, die zich eerder negatief uitliet over het feit dat Ajax besloot om Henderson naar de Johan Cruijff Arena te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Neem nog een glaasje azijn Valentijn !!!!!!!

svl
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Snuiven schijnt sneller te werken.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wat een vreselijke man is dat toch. En inderdaad Zeeuwke, neem nog een azijntje.👍

Arnold076
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Wie zegt dat er vier beveiligers voor Henderson waren Verweij ? Samen een verhaal maken voor de Telegraaf, ze kunnen niks anders verzinnen. Driessen heeft waarschijnlijk zelf beveiliging.nodig.

Roffainho
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Ajax heeft wel Jordan Henderson gehaald. Dit is 1 van de betere verdedigende middenvelders van de laatste 20 jaar. 81 interlands voor Engeland, Champions League gewonnen, de Premier League gewonnen. Dit is een speler die weet wat winnen is en wat daarvoor nodig is. Het is jammer dat we als Nederland de speler al afkraken voor hij een wedstrijd heeft gewonnen. We mochten willen dat meer van dit soort spelers in de Eredivisie zouden spelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen