Elfrink meldt dreigend scenario voor PSV-sterkhouders: ‘Worden normaal gesproken deze zomer verkocht’

5 januari 2024, 18:58
Foto: © Imago

Het is nog maar de vraag of Olivier Boscagli en Jordan Teze volgend seizoen bij PSV spelen. Het tweetal beschikt over een verbintenis tot medio 2025, waardoor er ‘enige druk zit achter de contractverlengingen’, zo schrijft Rik Elfrink in een artikel voor het Eindhovens Dagblad.

“PSV bekijkt momenteel ook of een aantal contracten verlengd moet worden. Zo is al bekend dat de club met Isaac Babadi door wil, maar er zit ook enige druk op de verbintenissen van bijvoorbeeld Olivier Boscagli en Jordan Teze”, valt er te lezen in het artikel van het ED. “Kunnen deze niet worden verlengd, dan zullen zij normaal gesproken deze zomer worden verkocht.”

Artikel gaat verder onder video

Elfrink meldt dat Earnest Stewart nog niet heeft gezegd of hij met het tweetal in gesprek is. “Maar duidelijk is wel dat PSV grip wil houden op hun transferrechten. De spelers zelf concentreren zich voorlopig op het huidige seizoen.” Ook Walter Benitez ligt in Eindhoven nog vast tot medio 2025.

Koopopties Malik Tillman en Sergiño Dest

“Hij is in 2022 transfervrij naar Eindhoven gekomen en het is aannemelijk dat de club zijn contractuele situatie ook niet al te lang meer aankijkt”, schrijft het ED over de situatie van Benitez. Het duo Malik Tillman en Sergiño Dest speelt dit seizoen op huurbasis bij PSV. Op beide spelers heeft PSV een koopoptie bedongen. “Zowel met Tillman als Dest zal PSV voor het lichten eerst persoonlijke overeenstemming over een langer verblijf moeten bereiken. Dat is op dit moment nog niet het geval”, meldt Elfrink.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen