Johan Derksen adviseert Jordan Henderson bij andere Nederlandse club dan Ajax te tekenen

15 januari 2024, 22:20   Bijgewerkt: 17 januari 2024, 16:35
Foto: © SBS6

Johan Derksen vindt dat Jordan Henderson beter naar PSV kan gaan dan naar Ajax, zo geeft De Snor maandagavond aan in het programma Vandaag Inside. Derksen verwacht dat de Engelsman niet goed past binnen de huidige selectie van Ajax, omdat hij de lijnen moet gaan uitzetten binnen het veld.

"Henderson is een karakterspeler van Liverpool, die voorop in de strijd ging", begint de 74-jarige analist over de ervaren middenvelder. "Het is geen speler die de bal opeist en passes verstuurt, nee. Het is een ouderwetse Engelse voetballer. Die laat goede spelers beter functioneren, maar bij Ajax laat hij middelmaat niet beter presteren. Hij past daarom beter PSV", zegt Derksen, aangezien Henderson bij de Eindhovenaren niet het spel zou moeten maken.

Artikel gaat verder onder video

Derksen ziet nog een aantal redenen waarom de Amsterdammers de Brit niet moeten halen: "Scoren doet hij niet, hij scoorde dertig keer in 360 wedstrijden voor Liverpool. Daarnaast heb je nog het salaris. Met deze groep is toch geen eer te behalen", vindt de analist, die alleen in Diant Ramaj een lichtpuntje ziet binnen de selectie van John van 't Schip. Ramaj ontpopte zich zondag tegen Go Ahead Eagles tot een held voor de Amsterdammers met een aantal cruciale reddingen. 

Johan Derksen heeft gelijk over Henderson

Laden...
1172 stemmen
It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Sinds wanneer nemen wij die Derksen serieus, met alles wat ie zegt !!!

KROTJE
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Het is ongelooflijk wat die Derksen maar uitkraamt. Geen hond buiten zijn fans luistert toch naar hem ? Ik zie de smiles al van Stewart/Brandts, Van Gaal/Van Praag/Koerts op hun gezichten om zoveel onzin. Derksen kan ook beter op een regionale tv-zender als TV Drenthe in plaats op een Nationale zender zitten te zwetsen, dat niveau heeft hij. Volgens mij is de bus van Derksen zo langzamerhand aan het leegraken.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen