Derksen stoort zich kapot en pakt Genee keihard aan: ‘Je hebt één hele nare en onbeschofte eigenschap!’

18 juni 2024, 00:10   Bijgewerkt: 18 juni 2024, 15:44
Foto: © Vandaag Inside

Johan Derksen heeft zijn ongenoegen geuit over een eigenschap van Wilfred Genee. De televisiepersoonlijkheid van Vandaag Inside las maandag een artikel, vermoedelijk van Angela de Jong, waarin de presentator van het programma hard werd aangepakt. Derksen schaart zich achter het artikel en pakt zijn collega live op tv aan.

“Ik heb dat artikel zitten lezen en ik dacht: dit is juist. Jij hebt één hele nare onbeschofte eigenschap”, begint Derksen. “Eén maar?”, reageert Genee vervolgens met zelfspot. “Ja, één maar, de rest zie ik al niet meer. Als wij zitten te praten, of we zitten in een vergadering, ga jij voortdurend op je telefoontje zitten…”, legt De Snor uit.

Artikel gaat verder onder video

“Dat vind ik zo ongeïnteresseerd in het onderwerp, maar dat doe je aan die talkshowtafels ook, dan ga je naar voetbal zitten kijken…”, gaat Derksen verder. “Ja, maar toen was er een wedstrijd bezig, daar moet ik me toch op voorbereiden”, verdedigt Genee zich. “Als een wedstrijd hier op twintig schermen tegelijk bezig is kijk je niet en kom je twee minuten voor tijd!”, countert Derksen.

“Dat is mijn werk, ik moet me goed voorbereiden”, antwoordt Genee dan weer op zijn beurt. “Hij lult zich er toch weer onderuit!”, sluit de oud-voetballer vervolgens af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Gijp lacht zich kapot: ‘Hij kreeg om 5.10 uur een bekeuring op een wedstrijddag’

René van der Gijp ging op zijn zeventiende een halfjaar bij Wim Suurbier wonen en kan zich deze periode nog maar al te goed herinneren.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Nasalis
Link gekopieerd!
  39
  + 1
avatar

Her programma loopt echt op zijn laatste benen. Het is allemaal zo 'gemaakt'. De fut is eruit. Er zal binnenkort wel weer een groot schandaal komen om weer wat aandacht te trekken.

Baggio
Link gekopieerd!
  58
  + 1
avatar

Derksen heeft gelijk met zijn opmerkingen over die LUL van GENEE

boyke
Link gekopieerd!
  48
  + 1
avatar

Ik ben het niet snel ergens mee eens maar sta wel 100% achter de woorden van Derksen. Die Genee denkt dat hij leuk is maar inhoudelijk stelt het geen bal voor. En het is bijzonder irritant als er een gerpsek gaande is dat meneer op zijn telefoontje aan het spelen is. Heel het programma is zeer slecht aan het worden met een lachende zak tabak v.d.Gijp die zijn eigen leuk vind. Gasten die er zitten zijn beter dan die v.d. Gijp en Genee en Derksen kan soms nog wat leuks brengen en heeft ook verstand van sport en muziek.

Meneertje
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Als je het progamma slecht vind , kan je gewoon niet meer inschakelen als het progamma begint. Maar mensen zeiken om het zeiken..

Link gekopieerd!
  20
  + 1
avatar

Dat juist Derksen moet zeggen dat iemand onbeschoft is, de man heeft het bijna zelf uitgevonden, wat een hypocriet zeg

Kobus
Link gekopieerd!
  6
  + 1
avatar

Vind je het programma niks dan gewoon niet kijken . Maar dat lukt niet zo te zien Toch niet willen missen misschien 🤪

Richard Dammers
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Van der Gijp: Down the Road

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen