Kenneth Perez stelt uiterst pijnlijke vraag over scheidsrechter uit de Eredivisie

21 januari 2024, 20:23   Bijgewerkt: 21 januari 2024, 20:29
Foto: © Dit was het Weekend/ESPN

Kenneth Perez en Karim El Ahmadi zijn niet te spreken over het optreden van scheidsrechter Joey Kooij in het duel tussen PSV en FC Utrecht. De analisten zagen de arbiter van dienst een aantal keer flink de fout ingaan, waardoor Perez een pijnlijke vraag besluit te stellen over Joey Kooij.

"Is Joey Kooij al uitgekozen tot de slechtste scheidsrechter ever?", zegt Perez, nadat het optreden van de arbiter te sprake komt aan tafel bij het programma Dit was het Weekend van ESPN. "Maar goed, Joey Kooij is helaas niet de enige van al die slechte scheidsrechters, pfoe", verzucht Perez. "Ze hebben bij de KNVB wel een slechte scheidsrechter op deze wedstrijd gezet. Ik kan mij er nu nog steeds over opwinden, over die slechte scheidsrechters, maarja... Je moet ze wel met rust laten."

Artikel gaat verder onder video

Net als Perez keek ook Karim El Ahmadi met de nodige verbazing naar de manier waarop Kooij floot in de Domstad. Als voorbeeld haalt de analist de overtreding van André Ramalho op Sam Lammers aan, waar ook op sociale media de nodige verbazing over was: "Dit was toch gewoon een vrije bal? Kijk dan, hij trekt hem gewoon naar beneden. Hij staat er bovenop", zegt El Ahmadi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Heel Nederland vindt Joey Kooij een slechte scheidsrechter. Het is me daarom ook een raadsel waarom hij eredivisie wedstrijden blijft krijgen.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kooi is een schande voor het betaalde voetbal zelf nog voor de amateurs, die moet gewoon weer terug naar het begin bij de pupillen gaan fluiten. Wat is die man slecht zeg die zou bij geen harmonie worden aangenomen. Hij heeft totaal geen inzicht in het spel en snapt de regels ook niet en fluit in het voordeel van in dit geval PSV. Dat de KNVB hem nog aanstelt is omdat hij met de dochter van de Boer omgaat zeker. Allemaal een grote kliek daar bij de KNVB

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen