Tenenkrommende opmerking van Willem Vissers naar Jordan Henderson: ‘Ik hoop dat het een grap is’

19 januari 2024, 21:18   Bijgewerkt: 19 januari 2024, 22:31
Foto: © Imago

Jordan Henderson stond vrijdag voor het eerst sinds zijn komst naar Ajax de Nederlandse pers te woord. Mike Verweij van De Telegraaf heeft zich verwonderd over een opmerking van collega-journalist Willem Vissers tijdens het persmoment.

“Ik wil voortaan graag voorgesteld worden als Mike Verweij van De Telegraaf, ook wel The New York Times van Nederland”, begint Verweij vrijdagmiddag cynisch aan de podcast Kick-off van De Telegraaf. De verslaggever refereert daarmee aan een opmerking die collega-journalist Vissers van de Volkskrant eerder op de dag maakte tijdens de presentatie van Henderson bij Ajax. “Willem Vissers stelde zich voor aan Henderson als ‘Willem Vissers van de Volkskrant, The Guardian van Nederland.”

Artikel gaat verder onder video

The Guardian staat in Engeland bekend als een kwaliteitskrant. “Ik hoop dat het een grap was. Ik hoop niet dat het Willem naar zijn kalle bolletje is gestegen”, gaat Verweij verder. Presentator Pim Sedee vraagt zich af hoe Verweij naar het begrip ‘kwaliteitskrant’ kijkt. Verweij: “Weet je wat het leuke wat het leuke is? Het zijn allemaal zelfbenoemde kwaliteitskranten.”

Sedee vraagt Verweij vervolgens of Henderson onder de indruk was van de introductie van Vissers. “Ja, enorm. Henderson viel van zijn stoel”, reageert Verweij sarcastisch. “Weet je wat jammer is? De Volkskrant heeft bijna geen sportpagina’s, dus ik hoop dat ze binnenkort ruimte hebben voor een interviewtje met Henderson.” 

© Imago
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zadkine
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

De heertjes hebben wel erg lange tenen en het erge is ook nog dst heel Nederland weet dat de Volkskrant onder kwaliteitskranten valt.

Ron@home
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

De kwaliteitskrant die rustig een stand van enkele jaren geleden publiceert... Linkse bagger!

Gusa
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Het was inderdaad een grap van Willem Vissers en er werd ook smakelijk om gelachen tijdens de persconferentie. Verweij en Driessen moeten zichzelf eens een aantal nachten loskoppelen van hun azijn-infuus. This is getting old..

Oud keeper
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Die jongen heeft nog geen seconde gespeeld en men loopt nu al te zeiken. Geef die jongen eerst een kans en heb dan je commentaar. Walgelijke met zichzelf ingenomen mannetjes.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen