Noa Lang geniet van schitterende beelden uit de Eredivisie: 'Haha, je bent een baas'

16 januari 2024, 12:00
Foto: © Imago

Noa Lang heeft genoten van de beelden uit Zwolle die afgelopen weekend viraal gingen. PEC Zwolle-trainer Johnny Jansen stond voorafgaand het competitieduel met sc Heerenveen voor de camera's van ESPN in gezelschap van supporter Luuk Zwiers, die op Instagram furore maakt onder de naam Lil Doekoe en in het Eredivisie-duel als gelegenheids-assistent mocht fungeren.

PEC leek zaterdagavond lange tijd op weg naar drie welkome punten in de strijd om lijfsbehoud. De Zwollenaren gingen met een 2-1 voorsprong op de Friezen de blessuretijd in, maar daarin zorgde Ché Nunnely tóch nog voor de gelijkmaker. Voor Zwiers was het plezier er echter niet minder om. De jongen mocht voorafgaand aan de wedstrijd met Jansen de tv-camera's te woord staan en trad de ESPN-crew vol zelfvertrouwen tegemoet.

Artikel gaat verder onder video

Breed gebarend liep de supporter op de tv-camera's af. "Ik ben Luuk Zwiers, bekend als Lil Doekoe", stelde de jongen zich vervolgens voor. Daarna legde hij uit dat hij mocht 'meedraaien' met Jansen en in de rust het woord zou gaan nemen in de kleedkamer. Daar kwam het uiteindelijk niet van: PEC deelt op X beelden van de half time show die Zwiers in de rust vanaf het veld verzorgde.

Het optreden van Luuk kan in ieder geval de goedkeuring wegdragen van Lang. De aanvaller van PSV, die op dezelfde avond tegen Excelsior (3-1 winst) eindelijk zijn rentree op het veld maakte, deelt de ESPN-beelden op Instagram voorzien van de tekst: "Haha, je bent een baas Lil Doekoe".

© PSV TV / Instagram
KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen