Onlangs ontslagen Pascal Jansen nu al gespot in Johan Cruijff ArenA

24 januari 2024, 16:11   Bijgewerkt: 24 januari 2024, 16:17
Foto: © Imago

Pascal Jansen was afgelopen weekend aandachtig toeschouwer bij de wedstrijd tussen Ajax en RKC Waalwijk. De door AZ ontslagen oefenmeester zat zondag in de Johan Cruijff ArenA en zag hoe de Amsterdammers met 4-1 te sterk waren voor de Brabanders. Het Noordhollands Dagblad bevestigt de aanwezigheid van Jansen.

“Hij is in zijn eerste vrije weekend naar de ArenA gegaan, dat is toch wel grappig”, onthult AZ-clubwatcher Theo Brinkman in de podcast. “Hij moet de contacten nu natuurlijk weer een beetje gaan warmhouden. Ik denk dat hij er in het wereldje wel goed op staat. Hij is met zijn kennis een aanwinst voor iedere voetbalorganisatie”, klinkt het vervolgens in de podcast.

Artikel gaat verder onder video

Op het X-account van KlerryHunstra gaat een foto rond waarop te zien is dat Jansen aandachtig toeschouwer is tijdens Ajax – RKC. Jansen, die woonachtig is in Almere, zit sinds zijn ontslag bij AZ zonder club. Of er sprake is van concrete interesse tussen Ajax en de oefenmeester is vooralsnog onduidelijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Alsjeblieft niet zeg. Pascal Jansen heeft het ook niet. AZ speelt mede door hem dramatische . Als Ajax hem toch aantrekt dan geef ik deze waardeloze trainer ook ern half jaat en komt in het rijtje Schreuder, Heitinga, Stein , Maduro en van t Schip.

ikkejaja
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Zou echt te lachwekkend zijn als Ajax hem neemt !! Sowieso bijna alles wat bij az vandaan is gekomen werd totaal niks !!

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Onze nieuwe jeugd trainer 😂

CG
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik ben erg benieuwd wie het ECHT gaat worden ! !

dilima1966
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ik heb al gelijk gezegd gelijk naar zijn onslag die wordt straks bij ajax gelinkt

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen