'Owen Wijndal maakt indruk tegen FC Barcelona en kan fraaie transfer naar Serie A maken'

3 januari 2024, 09:39   Bijgewerkt: 3 januari 2024, 09:54
Foto: © ProShots

Owen Wijndal heeft zich in de kijker gespeeld bij het Italiaanse Torino, zo weet Tuttosport te melden. Volgens het Italiaanse medium is de door Ajax verhuurde linksback de club uit Turijn tijdens de wedstrijd tussen Antwerp FC en FC Barcelona is positieve zin opgevallen. Van concrete interesse lijkt momenteel nog geen sprake,

Wijndal wordt door de Italiaanse krant gezien als één van de twee opties die de linkervleugel van Torino moet komen versterken. De club zou in Wijndal een razendsnelle verdediger zien die perfect kan passen in het systeem met drie verdedigers van de Italiaanse club, waarin hij zou fungeren als wingback. Aanvallend kan de Nederlandse verdediger volgens de krant een grote bijdrage leveren aan het spel van Torino, maar ook in defensief opzicht staat de Ajacied zijn mannetje.

Artikel gaat verder onder video

Daarnaast meldt Tuttosport dat Wijndal zelf wel zou willen vertrekken uit België, omdat Antwerp FC uitgeschakeld is in de Champions League en ook niet op een lager Europees niveau zal uitkomen na de winter. In hoeverre dat gerucht klopt is onduidelijk, maar volgens het medium bestaat de kans dat Torino in januari of in de zomerse transferperiode werk gaat maken van de komst van Wijndal, die dit seizoen bij Ajax niet in de plannen voorkwam. Een transfer in de winter lijkt lastig, aangezien de linksback bij Antwerp gewoon basisspeler is.

Ajax moet Wijndal na dit seizoen een kans geven

Laden...
1022 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BungYopi
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ajax zou er goed aan doen een controlerende middenvelder te halen Tijani Reijders die ook goed uit de voeten kan in aanvallende zin.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen