PSV is concreet en meldt zich bij Erik ten Hag om buitenspeler over te nemen

8 januari 2024, 18:22   Bijgewerkt: 8 januari 2024, 18:36
Foto: © ProShots

PSV heeft zich bij Manchester United gemeld om Facundo Pellistri op huurbasis over te nemen, zo weet de goed ingevoerde Fabrizio Romano te melden. De Eindhovenaren hopen het overbodige talent binnen de selectie van Erik ten Hag deze transferwindow over te nemen.

Het leek er na de succesvolle eerste seizoenshelft van PSV niet op dat de Eindhovenaren de markt op gingen om een speler naar het Philips Stadion te halen, maar niets blijkt minder waar. PSV gaat de onderhandelingen opstarten met The Mancunians om Pellistri op huurbasis naar Eindhoven te halen. Mogelijk zijn de blessures van Noa Lang en Hirving Lozano in de voorhoede van de Eindhovenaren een reden voor technisch manager Earnest Stewart geweest om de transfermarkt op te gaan.

Artikel gaat verder onder video

PSV is overigens niet de enige club die geïnteresseerd is in de 22-jarige aanvaller, want ook LA Galaxy heeft de Uruguayaan op het verlanglijstje staan. Fabrizio Romano verwacht dat de komende dagen meer duidelijkheid ontstaat over een tijdelijke transfer van Pellistri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen