'PSV moet harde afspraak maken met Noa Lang en Sergiño Dest over Instagram'

26 januari 2024, 19:38
Foto: © Imago

Wim Kieft keurt de reacties van Noa Lang en Sergiño Dest na Feyenoord – PSV af. De twee spelers van PSV uitten via Instagram hun frustratie over het uitblijven van een strafschop voor PSV. Lang nam het woord 'schandalig' in de mond en Dest sprak van 'altijd hetzelfde liedje'.

“Prima als je kort na een wedstrijd wat zegt over een penalty of ander wedstrijdmoment”, schrijft Kieft in zijn column voor De Telegraaf. “Maar van profspelers en -trainers verwacht je dat ze met tegenslag kunnen omgaan. Niet dat ze later op socialmediakanalen het vuurtje nog eens flink opstoken.”

Artikel gaat verder onder video

Volgens Kieft deden Lang en Dest ‘mee aan die poppenkast’. Hij vindt dat PSV moet ingrijpen. “Laat de spelers Instagram lekker reserveren voor wat familiekiekjes. Clubs, in dit geval PSV, moeten gewoon met spelers afspreken dat die accounts er niet zijn om hun frustraties over wedstrijden, scheidsrechters of tegenstanders te botvieren.”

“Het doet het ongetwijfeld goed bij een deel van de fanatieke achterban, maar het straalt voornamelijk negatief af op de club”, concludeert Kieft. PSV verloor met 1-0; niet alleen via Instagram, maar ook voor de camera’s lieten vertegenwoordigers van de club weten gefrustreerd te zijn. Zo vond Peter Bosz dat Mats Wieffer een tweede gele kaart had verdiend voor de vermeende overtreding op Lang.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Hops
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Net zo als Bean

svl
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Non-Beanair

jurgen😎
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Overigens Dest moet helemaal niks schrijven man wat was hij slecht je bent te kaka bevonden bij Barca je hebt jaren ervaring kunnen opdoen daar met hele goede topvoetballers. Dus de eredivisie moet je makkelijk aankunnen je wordt compleet overrompeld als rechtsback door een andere rechtsback.... schande gewoon. Deze man moet echt helemaal niks zetten op zn insta enkelt :sorry ik was te kaka deze wedstrijd ik verloor de bal constant ik kon de druk niet aan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen