Noa Lang komt na verlies bij Feyenoord met woedend bericht: ‘Schandalig’

24 januari 2024, 22:28   Bijgewerkt: 24 januari 2024, 22:42
Foto: © Imago

Noa Lang is woedend na de verloren achtste finale tegen Feyenoord. De aanvaller vindt dat PSV in de 68e minuut een strafschop had moeten krijgen toen Mats Wieffer een vermeende overtreding maakte op hem.

Op beelden is te zien dat Wieffer een gewaagde sliding inzet op Lang, die vervolgens naar het gras duikt. Het is duidelijk dat er contact is tussen de Feyenoord-middenvelder en de PSV’er, maar Dennis Higler en VAR Clay Ruperti beoordeelden het niet als een penalty, tot grote onvrede van Lang.

Artikel gaat verder onder video

Direct na de wedstrijd plaatst de PSV-aanvaller beelden op zijn Instagram Story. Lang toont het fragment waarop de vleugelspeler een penalty claimt. “Schandalig, ‘var’”, schrijft hij. Ook Sergiño Dest is niet blij met de beslissing van scheidsrechter Higler. "Altijd hetzelfde liedje", omschrijft de verdediger de arbitrale keuze.

© Instagram: @noano
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

😭😭😭😭

JP de JDV
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Geen strafschop. Als je goed naar de beelden kijkt zie je dat Wiefer eerst licht de bal raakt en vervolgens ook Lang. Dus simpel, geen strafschop. Knap dat Ruperti dit heel snel ziet maar wel de juiste beslissing.

LudiekInside
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Nou, volgens mij raakte hij de bal niet want die zie je zonder van richting te veranderen doorrollen maar de voet van Lang gaat onderuit door de voet van Wiefer. Maar ja, zonder fouten bestaat niet in het voetbal. Sneu voor Lang.

gtsb
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Sorry gozer ik zat er recht voor en 200% zeker dat hij eerst de bal raakt . De grens had hetzelfde beeld .

Oud keeper
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Lang moet naar de dokter.

Willem Maaten
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Na simons de volgende jankert

Performance
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

raakte duidelijk het eerste de bal, er na trok Lang zijn voet naar zich toe wat penalty, dus uiteindelijk een zeer goede en verantwoorde beslissing, dus einde discussie

Jan de Groot
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

also zelfs de trainer en speler van Feyenoord toegeven dat dit een strafschop was, wie zijn die betweters Dan om daar aan the twijfelen.Het trappen van een tegenstander dient te worden bestraft met een dir.vrije schop.Higler had een strafschop moeten geven.Deed dit niet en dus geluk voor de thuisploeg.Einde discussie worden bestraft met een dir.vrije schop

gtsb
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Bosz en ook slot kunnen niet gezien hebben wat byv de grensrechter zag . Vanaf hun positie zie je niks ,en de espn beelden zijn slecht . Ik denk dat slot ook geen zin had in geleuter ,en gewoon de vrede wou bewaren . Met de overwinning in gedachten

Sander17
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik hoor het al, niemand hier heeft zelf gevoetbald. Is gewoon duidelijk een penalty maar feyenoorders kunnen nou eenmaal slecht die gekleurde bril afzetten. Waar ze wel goed in zijn is met K schelden op tv. Wat een simpel eencellig pauper publiek is het ook.

gtsb
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ga kijken op x, en niet oordelen op de slechte sensatie belusten beelden van de espn . Op x kun je beelden zien waar hij de bal duidelijk met zijn noppen raakt ,daarna lang heel licht(de neus van de schoen ) die bij contact al vallende was . Verder ga eens naar willekeurig stadion, zul je zien dat dat eencellige publiek overal zit

Huib Opstal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

jankerd maar ja dat zijn ze allEmaal misdiEnaars

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen