Noa Lang komt met provocerende reactie op interview van Mats Wieffer en Quilindschy Hartman

6 januari 2024, 20:56   Bijgewerkt: 6 januari 2024, 21:19
Foto: © Imago

Het interview dat Mats Wieffer en Quilindschy Hartman zaterdag gaven over de titelstrijd tussen PSV en Feyenoord is ook in het Eindhovense kamp ter ore gekomen. PSV-verdediger Patrick van Aanholt ontlokt op social media een provocerende reactie van ploeggenoot Noa Lang.

Wieffer en Hartman werden dit weekeinde voor de camera van ESPN gevraagd naar de onderlinge verhoudingen in de Eredivisie. “Ik wil niet per se zeggen dat PSV beter is dan Feyenoord”, reageerde Wieffer onder meer, ondanks de riante voorsprong van tien punten die PSV momenteel in de Eredivisie heeft op Feyenoord. “Tien punten is inderdaad heel veel, maar het is wel een soort vertekend beeld”, voegde Hartman daaraan toe.

Artikel gaat verder onder video

Het interview van Wieffer en Hartman werd door ESPN geplaatst op zijn Instagram-pagina. PSV’er Van Aanholt besloot zijn Lang in de reacties te taggen en ontlokte daarmee een provocerende reactie van zijn teamgenoot. Lang reageerde met een gapende emoji, waarmee hij de suggestie wekt de uitlatingen van Wieffer en Hartman niet heel serieus te nemen. Ook op social media was er overigens hoongelach om de uitspraken van het Feyenoord-duo.

© Instagram: espnnl
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Oud keeper
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Noa Lang, vervelend mannetje.

Sander17
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dat zagen we in de kuip wel dat PSV een klasse beter was. Slechte verliezers zijn het gewoon, hebben ze van hun coach.

gtsb
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Want ?. Slot heeft niks raars gedaan of gezegd. Veel mensen lezen of zien maar stukjes van interviews (net als nu weer met hartman wieffer). En hebben dan weer hun oordeel klaar . De media en dus ook fc update zijn er ook op uit een sfeertje te kweken . Vorig jaar was feyenoord de beste dus was alles okay en maar meelullen . We staan nu 2e met meer punten en alles is slecht ?! Psv is nu de beste (wat de meeste feijenoorders ook toegeven). Dus bosz geweldig volgens velen . En slot moet afgefikt worden . De mediameelopers in een dop. Als je mensen zoals slot nu zo neerzet doe dat als het terecht is ,niet zo maar een sfeertje maken vanwege de clicks .

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Weet iemand hoe ik me definitief hier uitschrijven !!!!!!!!

Witte muis
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Ik ben voor geen van beide maar men moet gewoon erkennen dat psv gewoon de beste ploeg is dit jaar en denk ook volgend jaar als alles een beetje bij elkaar blijft en feyenooit zal waarschijnlijk langzaam aan wel wat terug komen dit seizoen en dan zakken ze weer een beetje terug en moeten ze weer opnieuw opbouwen om weer een keer kampioen te kunnen worden of wat dan ook. Voor de komende tijd zal psv heersen schat ik in . En interviews hecht ik geen waarde aan alleen maar op het veld.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen