Ongelooflijk: Quick Boys dwingt in zevende minuut van blessuretijd verlenging af tegen AZ

16 januari 2024, 23:18

AZ en Quick Boys zorgen dinsdagavond in het AFAS Stadion voor een enorm spektakel. De Alkmaarders komen ook in de achtste finale van de KNVB Beker dramatisch voor de dag en kwamen vroeg in de tweede helft zelfs op achterstand, maar leken door treffers van Dani de Wit en Ernest Poku alsnog binnen negentig minuten aan het langste eind te trekken. De amateurs uit Katwijk gaven zich echter niet zomaar gewonnen. In de zevende minuut van de blessuretijd dwongen zij dankzij een rake kopbal van Leonard de Beste toch nog een verlenging af.

Na het doelpunt van De Beste, de 2-2 dus, moest de scheidsrechter de wedstrijd helaas wel stilleggen. Evenals bij het vieren van de 0-1 belandden er vanuit het uitvak plastic bekertjes op het veld. Na de korte onderbreking vervolgen AZ en Quick Boys hun spektakelstuk met een verlenging van minstens dertig minuten. Tenzij...