Steven Berghuis laat twee letters zien op zijn arm na doelpunt tegen RKC

21 januari 2024, 18:44   Bijgewerkt: 21 januari 2024, 19:08
Foto: © Imago

Steven Berghuis heeft zondagavond een fraai doelpunt gemaakt voor Ajax tegen RKC Waalwijk. Aan de rand van het strafschopgebied plaatste hij de bal in de linkerhoek. Het doelpunt droeg hij op aan zijn twee dochters.

Berghuis’ linkerhand was ingetapet en op zijn pols stond de tekst J&L, met een smiley. De letters verwijzen naar zijn dochters Joy (3) en Lizzy (1). Berghuis maakte de 4-1 voor Ajax en bepaalde daarmee de eindstand van de wedstrijd.

Artikel gaat verder onder video

Na afloop vertelt Berghuis aan ESPN wat er mankeert aan zijn hand. "Ik heb vorige week een breuk opgelopen in m’n hand. Bij de eerste goal raakte ik de paal aan tegen Go Ahead Eagles. Ik had pijn en ben naar het ziekenhuis geweest. Ik heb nu een brace voor zes weken. Ik heb daar wel wat last van. Maar hij was goed ingepakt tijdens de wedstrijd. Het is lastig om spelers van je af te houden, dus moet je meer met ruimte spelen en uit de duels blijven."

Eerder in de wedstrijd maakte Brian Brobbey twee doelpunten, maar hij miste ook een strafschop. Kristian Hlynsson kwam eveneens tot scoren voor Ajax. Namens RKC maakte Michiel Kramer een doelpunt.

Ajax heeft na de overwinning 31 punten uit 18 wedstrijden in de Eredivisie. Sinds de komst van trainer John van 't Schip heeft de ploeg de weg omhoog gevonden. De achterstand op nummer vier AZ bedraagt nog maar drie punten.

© ESPN
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen